Nærtur til Haugstadskogen (1323)

Fellestur

Dato
12. august 2020 kl. 17:30 - 19:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur, Jæren, Skog
Arrangører
Jæren Turlag, Stavanger Turistforening
Turområde
Ryfylkeheiane, Vestfold, Skrim og Luksefjell (se kart)
Turkode
1323
Dette arrangementet er over!

For at denne turen skal vera trygg for deg og våre turleiarar, jobber vi med praktiske tilretteleggingstiltak, mellom anna må vi avgrena talet på deltakarar og det er krav om påmelding for å delta på turen. Dersom turen er fullteikna, så set deg på venteliste, så gir vi beskjed hvis det vert ledig plass. 

Bli med på ein rundtur langs merka nærtur på Jæren.

Frå Vigrestad stasjon er det merka ein løype fram til Haugstadskogen. Dette er ein tur med med høve for å oppleva kontrastar mellom blåsande og stille, ljus og mørke. Langs vegen fylgjer du turvegar, sykkel- og gangvegar og i tillegg, om du ynskjer det, smale, mørke stiar i skogen.

Vel framme i Haugstadskogen er det ly å finna og mange stiar å velja mellom. Jæren Friluftsråd har ansvaret for tilrettelegging i skogen. Noko av det første du møter, er ei stor oppslagstavle som viser alle stiar og sitjeplassar i skogen.

Oppmøte:
Vigrestad Jernbanestasjon kl 17.30.

Turleiar:
Arnfinn Særheim, tlf. 975 28 555

Denne turen er ein av nærturane som går kvar annan onsdag kl 17.30 på Jæren. Nærturane er eit samarbeid mellom Jæren Turlag og kommunane Time, Hå, Klepp og Gjesdal. Jæren turlag har eit fadderlag som har ansvaret for merkinga av 23 næturer i dei fire kommunane.

 

Nærtur til Haugstadskogen (1323)

For at denne turen skal vera trygg for deg og våre turleiarar, jobber vi med praktiske tilretteleggingstiltak, mellom anna må vi avgrena talet på deltakarar og det er krav om ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Arnfinn Særheim