Juleavslutning på den nyrenoverte Grønnkollenhytta

11. desember kl. 12:00
Fellestur, Fottur, Juleavslutning, Barn, Julenisse
Barnas Turlag Harstad
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)

Juleavslutning på nyoppusset Grønnkollen i år. Oppmøte på hytta kl. 12. Vi leker ute med akebrett, ski, spade eller det været tillater. Samtidig speider vi etter nissen og krysser fingrene for at han finner fram. Inne har nissemor laget grøt til alle og nissens små hjelpere har puttet en mandel i grøten. Vel møtt til en rolig tur, og en svært koselig juleavslutning!

Turen passer for alle.

Obligatorisk påmelding slik at nissemor vet hvor mye grøt ho skal lage.

Adkomst enten fra Steinsåsvannet eller fra Folkeparken.

Fra Steinsåsvannet: Gå langs privat vei over elva fra Steinsåsvannet fram til den slutter. Gå inn i skogen bak huset innerst i veien. Herfra er det ca. 1,2 km på merket sti fram til hytta. Ruta er merket med røde markører som er festet til trær.

Fra Folkeparken:

Følg Fjellveien fra folkeparken opp mot Musvannet, ca. 3 km. Ta av til høyre i stiskille før de siste bakkene opp mot Musvannet. Her står det et skilt som viser veien inn mot hytta. Herfra går det god sti i ca. 1 km fram til hytta.

Vel møtt til både gamle og nye medlemmer av Barnas Turlag Harstad. Er du ikke medlem, men vil være med og støtte arbeidet vi gjør, kan du melde deg inn her: https://www.dnt.no/medlem/

Turene i regi av Harstad Turlag er offentlige og åpne for alle. Det kan bli tatt bilder på turene til bruk i sosiale medier, websider eller andre medier. Hvis du ikke ønsker dette, må du selv gi beskjed til turleder og fotografen om dette.

Se Facebook-siden vår for mer info (Barnas Turlag Harstad). Eventuelle endringer eller kanselleringer annonseres der.

Juleavslutning på den nyrenoverte Grønnkollenhytta

Turledere: