Kitekurs med Lapoint

Kurs

Fra dato
3. mars 2017 kl. 20:00
Til dato
5. mars 2017
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Fjellsportinteresserte
Turtyper
Kurs, Kitekurs, Kite,
Arrangører
Haukeliseter fjellstue, Stavanger Turistforening
Turområde
Hardangervidda, Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
2022
Dette arrangementet er over!

Lær deg å kite over snøkledde vidder med Lapoint! Haukeliseter er en av Norges beste snøkitedestinasjoner med ypperlige forhold rett utenfor fjellstuen. Pakkene inkluderer overnatting, villmarksspa, utsøkt mat og kitekurs med dyktige og erfarne instruktører.

Denne helgen passer for nybegynnere. Vi inviterer til en helg i snøen med kitekurs, inspirasjon, god stemning og utsøkt mat. På kurset går vi gjennom utstyr, teori, vær, vind og sikkerhet. Etter hvert blir det flyving av kiter, med flere relevante øvelser før ski eller brett spennes på. Det er nå eventyret begynner! Velkommen til en sosial og avhengighetsdannende sport!

Haukeliseter er en av verdens beste steder å kite på snø. Rett utenfor fjellstua ligger Ståvann med god vind, mye snø og store flater til kurs og kiting. Haukeliseter ligger fem kjøretimer fra Oslo (285 km) og drøyt tre timer fra Bergen og Stavanger. Haukeliekspressen kjører fra både Oslo, Bergen og Stavanger.

HELGENS TIMEPLAN

• Nybegynnerkurs
• Ha det gøy og bli kjent med andre kitere
• Være aktiv ute i frisk luft til krampa tar oss
• Villmarksspa med badestamp ute og badstue
• Varm fjellstue, peis og utsøkt mat.

 

For booking se: http://www.lapoint.no/kitecamp/norge-haukeliseter/levels/norge-nybegynnerkurs/ 

Kitekurs med Lapoint

Lær deg å kite over snøkledde vidder med Lapoint! Haukeliseter er en av Norges beste snøkitedestinasjoner med ypperlige forhold rett utenfor fjellstuen. Pakkene inkluderer overnatting, villmarksspa, utsøkt mat og kitekurs ...

Kontaktinformasjon:

  • Lapoint.no