Kitekurs med kitesurfing.no

Voksne, Ungdom, Fjellsportinteresserte
Kurs, Kitekurs, Kite,
Haukeliseter fjellstue, Stavanger Turistforening
Hardangervidda, Ryfylkeheiane (se kart)
Dette arrangementet er over!

Kitesurfing.no sine dyktige instruktører vil være på Haukeliseter fjellstue hver helg mellom januar og april for å lære våre gjester hvordan man blir en dyktig kiter på snø!

Rett utenfor Haukeliseter ligger Ståvatn, et eldorado for kitesurfere enten man er nybegynner eller profesjonell. Her arrangeres kursene, tilrettelagt for at du skal få den best mulige kiteopplevelsen.

Kursene starter med teori fredag kveld kl 21.00, og varer frem til søndag ettermiddag.
Ta med eget ski-/brettutstyr, samt varme klær. Fjellski egner seg ikke så godt. Kiteutstyr får dere låne fra Kitesurfing.

I tillegg byr Haukeliseter på en nydelig treretters middag og  fyrer opp stamp/badstu på lørdagen, så ta med badetøy!

Det kreves ingen forskunnskaper for å delta på kitekurs!

Det finnes forskjellige prisalternativer:
Billigst mulig med overnatting i stabbur eller på sovesal, kurs og tre retters middag lørdag kveld - medlemmer av DNT kr 3.525,-/ikke medlemmer 3.875,-. Medlemmer av DNT Ung får en ytterligere rabatt på 200,-.

Overnatting i delt fjellrom, kurs, frokost, niste og tre retters middag lørdag.  - medlemmer av DNT kr. 4.415,-/ ikke medlemmer 4.835,-.

Påmelding gjøres direkte til Haukeliseter fjellstue på tlf. 35 06 27 77 eller info@haukeliseter.no.

Se også gjerne http://www.kitesurfing.no/ for mer informasjon.

Velkommen til kiting på Haukeliseter!

Kitekurs med kitesurfing.no

Også i vintersesongen 2017 vil Haukeliseter fjellstue og Kitesurfing holde kitekurs hver helg. Dette er ellevte året Kitesurfing holder kurs på Haukeliseter! Kom og prøv en ny vinteraktivitet! Kitesurfing.no sine dyktige instruktører vil ...

• Kitesurfing.no