Kan vi forandre verden uten å forandre?

Arrangement

Dato
19. november 2016 kl. 09:00 - 16:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer for
Alle
Turtyper
Arrangement, Foredrag, Naturfilosofi
Arrangør
Den Norske Turistforening
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
41106
Dette arrangementet er over!

Velkommen til seminar om det grønne skiftet - i Litteraturhuset/Amalie Skram lørdag den 19. november 09.00 – 16.30

Naturfilosofisk seminar ønsker å drøfte vårt forhold til naturen og til naturvennlig utvikling. Seminaret har til hensikt å gi mennesker med ulike tilnærminger og holdninger til natur og naturforståelse en møteplass for utveksling av ideer. Ved å skape et tverrfaglig forum får vi belyst forskjellige sider ved forholdet mellom natur og kultur og de spørsmål om verdier og forvaltning dette reiser.

Last ned program (.pdf)

Bindende påmelding innen onsdag 16. november.
Deltakeravgiften er kr. 300,- inkludert lunsj, kaffe og te.

Naturfilosofisk seminar utgjør en seminarrekke med årlige møter. Bidragene fra de første fem årene er blitt publisert i ”Naturfilosofisk årbok”. Det første møtet ble avholdt på Turtagrø høsten 1995. Seminaret arrangeres på ideell basis. Arrangører av seminaret er stiftelsen Naturfilosofisk seminar (Hans Kolstad, Nils Faarlund, Øystein Dahle, Anne Mari Aamelfot Hjelle, Sverre Sivertsen og Oddvin Lund.)

Kan vi forandre verden uten å forandre?

Velkommen til seminar om det grønne skiftet - i Litteraturhuset/Amalie Skram lørdag den 19. november 09.00 – 16.30 Naturfilosofisk seminar ønsker å drøfte vårt forhold til naturen og til naturvennlig utvikling. ...