Kajakklek i basseng!

Fellestur, Padletur, Kajakk, Lek, Bassengtrening
DNT ung Troms, Troms Turlag
Ytre Troms (se kart)
Dette arrangementet er over!

Har du lyst til å øve så kameratredningene dine blir enda sikrere? Få til verdens raskeste egenredning? Klare siste halvdel av eskimorulla? Eller helt enkelt se om kajakkpadling er noe for deg? Da er dette rette plassen :)

Vi har fått midler fra Troms Fylkeskommune, som gjør at vi kan leie bassenget på Stakkevollan. Det gjør vil vi gjøre hver tredje fredag i måneden, gjennom høsten og vinteren. Dette er også mulig, siden vi får låne kajakkene til Tromsø Havpadleklubb, som allerede ligger i hallen.

Hver økt er fra klokka 19 til 21, og DNT ung stiller med både badevakter og kajakkinstruktører.

Her er oversikt over datoene vi har reservert bassenget. Aktivitetene vil bli oppdatert fortløpende.​

• Fredag 16. september 2016
  • Fredag 21. oktober 2016
  • Fredag 18. november 2016
  • Fredag 16 . desember 2016
  • Fredag 20. januar 2017
  • Fredag 17. februar 2017
  • Fredag 17. mars 2017
  • Fredag 21. april 2017

Møt gjerne opp fem minutter før, og senest presis klokka sju. For når vi går inn låses ytterdørene, så det er dessverre ikke mulighet til å komme senere.

Dette trenger du å ta med:

• Badetøy
  • Neseklipe og svømmebriller eller dykkermaske
  • Håndduk, såpe og shampo

Aktiviteten er gratis! Det er også åpent for de som ikke er medlemmer av DNT ung til å bli med, men dersom det blir veldig mange, har medlemmer førsteprioritet. .

Vil du være med?

Send påmelding til siljekristinjensen@gmail.com

I e-posten må du ta med hva du heter, hvor du bor, når du er født og eventuelt medlemsnummer. Det er også viktig at vi får navn og telefonnummer til en av dine foresatte. Fortell også om du vil være med på moroa når bassengøkta er ferdig.

PS. Det koster bare 200 kroner å bli medlem av DNT ung, dersom du er mellom 13 og 18 år.  Er du eldre, koster det 330 kroner i året. Du melder deg enkelt inn HER

Kajakklek i basseng!