Mindfulness og sunn mat i marka lørdag 19 november 2016

19. november 2016 kl. 12:45 - 19:00
Arrangement, , Kurs, Vestmarka, Sunnmat, Minfulness
Bærum Turlag, DNT Oslo og Omegn
Oslomarka, Vestmarka, Kjekstadmarka og Hurumlandet, Østlandet (se kart)
Dette arrangementet er over!

Sett av en dag i marka til påfyll av energi og sunn mat! Mindfulnesskurs med dyktig instruktør på sjarmerende hytte i Vestmarka. Det blir to økter med Mindfulness- både teori og praksis.  Vi avslutter med tapas basert på sunne råvarer.

Kurset er fullbooket! Ekstra dato lørdag 21 januar siden arrangementet er fullbooket! Meld deg på her: https://www.dnt.no/aktiviteter/837133/

Dagen byr på frisk luft i fine naturomgivelser på vei opp til Nedre gupu i Vestmarka. Hyggelig samvær med sunn og god mat!

Tema: Mindfulnesskurs, marka, sunn tapas, hyttekos og sosialt samvær

KURS I MINDFULNESS/MEDITASJON

Meditasjon som verktøy for bedre helse, mer glede og større balanse i livet

Kurset vil gi deg følgende:

• Du få innsikt i den nyeste forskningen som gir deg lettfattelig innblikk i årsakene til at meditasjon er så effektiv for å forløse mer av ditt potensial. Med en gang du forstår hva som skjer og hvorfor, så blir det mye lettere og mer inspirerende å meditere

• Du vil forstå hvorfor meditasjon har så positiv effekt på bla det å finne større ro i livet, revitalisere helsen, skape mer glede, frigjøre energi og få mot til å gjøre mer av det du vil!

• Du vil lære noen meditasjons- og mindfulnessteknikker som du lett kan bruke i hverdagen

Kurset passer både for nybegynnere og de som har meditert en stund. Det er enkel teori og øvelser med dokumentert effekt.

Mindfulness handler om å være i nuet. Å fokusere på det du kan påvirke og bruke minst mulig krefter på det som har vært eller på å bekymre seg for fremtiden.

PROGRAM Lørdag 19 november 2016

• Oppmøte kl 12.45 på Nedre Gupu (følg tursti fra Vestmarksetra parkering)
  • Kl 13-14.30  Mindfulness del 1
  • Pause fra kl 14.30-15.15  Servering av økologisk te, frukt og nøtter. Det blir tid for en luftetur.
  •  kl 15.15- 16.45   Mindfulness del 2
  • ca kl 17.30    Felles middag  Tapas basert på sunne råvarer

Alle bidrar til å organisere middag/opprydding

• ca Kl 19     Avslutning

Oppmøte: Nedre Gupu kl. 12.45. ca 1 km fra vestmarksetra parkering/fransekleiv

Kollektiv: Buss 762 fra Sandvika terminal kl 12.02 til Kattås. Til fots opp til Nedre Gupu ca 25 min. Buss retur kl 19.23 fra Kattås til Sandvika. Bussrutetider: http://www.rutebok.no/nriiisstatictables/tables/ruter/t/02-162.htm#

Passer for: Alle
Turleder: Kostholdsveileder og coach Kaisa Hafredal, webside: www.balanseihverdagen.no , kaisahafredal@online.no, telefon 95 79 43 85.

Minfulness instruktør: Mette Slinning  e-mail: mette@metteslinning.no

Pris: Pris for medlemmer av DNT Kr 750-, ikke-medlemmer kr.950,-.
(Prisen dekker instruktører, turleder, servering av drikke, forfriskninger og middag).
Påmelding: Se knapp øverst til høyre på denne siden. Dere får tilsendt betalingsinformasjon i etterkant av påmelding. Bindende påmelding

Utstyr: Ha på ledige klær og varme sokker. Det er pledd og alt utstyr vi trenger på hytten. Husk lommelyk eller holdelykt til turen hjem.

Turleder: Kostholdsveileder og Coach Kaisa Hafredal

Mindfulness og sunn mat i marka lørdag 19 november 2016