Påskeferie for hele familien på vintereldoradoet Ådneram 2 del ( 312 )

23. mars 2016
27. mars 2016
Barnas Turlag Stavanger, Stavanger Turistforening
Ryfylkeheiane
Dette arrangementet er over!

Vi tilbyr påskeferie for familien med aktivitetsforslag hver dag som skileik og turer med bål og grilling i nærområdet.

Dato: 23. til 27. Mars 2016

Avreise, transportmiddel, tid, sted: onsdag 23 mars fra kl.15, Egen bil/transport til Ådneram.

Detaljert turbeskrivelse:

Turlederne vil tilby tur eller aktivitetsforslag hver dag tilpasset vær og føre. Vi satser bla. å bli med på Påskerennet i Suleskard, Påskeaften og mye mer. Familiene står fritt til å være med på aktivitetene eller gå turer på egenhånd. Det er fine langrennsløyper i nærområdet. Det er mulig å renne i skitrekket for de som ønsker det. Heiskort må hver enkelt ordne selv.

Fellesoppgaver:

Det blir lagt opp til at alle skal bidra med kjøkkentjeneste til måltider, nødvendig renhold undervegs og utvask. Oppslag over arbeidsfordeling henges opp på hytten.

Frkost og lunsj:

Familiene tar selv med tørmat, brød, pålegg og drikke tilsvarende det familien spiser og drikker. Så vil dette bli satt frem til felles brød måltider. Tore turleder baker brød hver morgen sammen med ungene. Vi smører niste til lunsj og griller pølser på bål et par dager. Det er butikk i nærheten dersom noen trenger å etterfylle matvarer.

Leggetid:

For at alle skal få mest mulig ut av dagene vil vi oppfordre til å legge de minste barna i tide, og å respektere behovet for ro i sovefløyen fra kl. 1930.

Dag 1, onsdag: Hytta er åpen fra klokken 15.00 Ankomst og innkvartering. Middag klokka 1700. Kaffe og info etter middag.

Dag 2, 3 og 4: Tilbud om aktivitet velges etter været, viser til turbeskrivelse.

Dag 5, søndag:  Frokost og felles utvask. Avreise fra hytta før klokka 1200. Skitur på egenhånd eller skitrekk for de som ønsker.

Hjemreise: søndag 27. mars

Turledere:

Ann-Siren Solensteen 992 56 527

Jesper Sode Hansen 938 67 967

Tore Dahl 413 93 079

Kontakt administrasjon: Kristine Helland 977 51 692

Priser:

Voksen medlem / ikke medlem: 1900/2400

Barn medlem / ikke medlem:  900 / 1200

Hva dekker prisen: Middag onsdag, torsdag, fredag, lørdag. Overnatting og administrasjon.

Det svarer seg å være medlem. Bli medlem her!

Følg Barnas Turlag på facebook

Kart: Sirdalsheiene

Utstyr som turdeltakeren må ha med:

Sengetøy (laken, dynetrekk og putetrekk) eller sovepose.

Skiutstyr, varme klær, og tørrmat, drikke og pålegg.

Se ellers pakkliste - vinter -  på STFs internettsider. (link)

Utstyr som kan være kjekt å ha med:

ü  Tøfler/innesko

ü  Matboks til nistepakken.

ü  Liggeunderlag el. sitteplater

ü  Snøspade er veldig kjekt for store - og små barn!

ü  Familiens favorittspill.

Maks antall deltakere: 30

Krav til deltakerne (som skiferdigheter, kondisjon og erfaring):

Bør like å være ute selv om været ikke alltid er like bra :)

Planleggingsmøte: Det er ikke satt opp noe eget planleggingsmøte for denne turen. Ta kontakt med en av turlederne ved spørsmål.

Ann Siren: 99256527,

Jesper: 93867967,