Familietur: Høstferie på Træet på Osterøy

Fellestur

Fra dato
13. oktober 2016
Til dato
16. oktober 2016
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Arrangører
Barnas Turlag i Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Vestlandet (se kart)
Turkode
751
Dette arrangementet er over!

Denne høstferien er det igjen hyttevert på Barnas hytte Træet på Osterøy i siste delen av høstferien. Barnefamilier som ønsker og legge turen til Træet er hjertelig velkommen. 

 

Høstferie på Træet betyr hyttekos i nærheten av Bergen, lett tilgjengelig også for de minste barna. Her er det muligheter for mange forskjellige uteaktiviteter. Sist høstferie gikk det mye i båt/ kanoturer og en lengre topptur opp Hikletten ikke langt fra hytten - forbi "Blåbærland" (som barna sa).

Træet gård på Osterøy er et restaurert småbruk, vel 100 år gammelt. Det ligger vel 10 kilometer fra Bruvik på Osterøys østside. Hytten ligger bare 200 meter over havet i idylliske omgivelser, med fine turmuligheter sommer som vinter. Hytten er lett tilgjengelig via grusvei en knapp kilometer fra parkeringsplass.

Træet gård er tilrettelagt spesielt med tanke på barn, og egner seg godt for barnefamilier, barnehager og skoleklasser. På hytten finnes det bøker og spill for barn. 

Oppmøtested: Osterøy, Træet. Les mer om hytten på ut.no her. Deltakere kan komme mellom kl 10:00 - 18:00 på torsdag 13.

Mat: Familier tar med all mat selv.

Utstyr: Se turlagets utstyrsliste, sommer. Oktober kan være en kald måned, så pakk godt med varme klær. Husk at man må gå en liten kilometer for å komme til hytten fra parkeringsplassen. 

Hyttevert: Gerke (nr. 412 02 802) 

Vilkår: NB! Les generelle vilkår før du melder deg på, særlig hva gjelder regler for avmelding 

Pris: Medlem: Voksne kr. 500,-, barn (0 - 12) år kr. 100 ,-. Pris ikke-medlem, Voksen kr. 1160,- Barn Kr. 220,- Meld deg inn her dersom du ikke er medlem. Prisen inkluderer en herlig middag, overnatting og turledelse. Reise og mat kommer i tillegg, og avtales med turleder.

Kart: Tur- og aktivitetskart Osterøy 1: 35 000. Kartet kan kjøpes i turinformasjonen i Marken. Rabattert pris for medlemmer.

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 120,- for et helt år. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

 

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

 

Spørsmål? Ring Barne- og ungdomsansvarlig i Bergen og Hordaland Turlag, Sigrid, på tlfnr. 55 33 58 15 eller send epost: sigrid.kvaale.myksvoll(at)dnt.no 

 


Alltid gøy med vann. På Træet ligger 2 kanoer, 1 robåt og ny flytebrygge! Foto: Nina H. Fraczak

Familietur: Høstferie på Træet på Osterøy

Denne høstferien er det igjen hyttevert på Barnas hytte Træet på Osterøy i siste delen av høstferien. Barnefamilier som ønsker og legge turen til Træet er hjertelig velkommen.   Høstferie ...

Kontaktinformasjon: