Vintercamp-ung på Bjørnevasshytta 12-16 år

Fellestur, Skitur, Fjelltur, Topptur, X-Ung, Aking, Alpint
DNT Sør
Sørlandet, Austheiene
Dette arrangementet er over!

Bli med på vintercamp-ung på Bjørnevasshytta. Spenstig camp for ungdom i alderen 12-16 år. Det blir skileik, turer og aktiviteter.

Mandag 22. februar Rutebuss fra Kristiansand 8.45 (møt opp klokken 08:15) til Valle.11.30. Avreise til Bjørnevasshytta. Innlosjering på hytta og mat når vi kommer opp. Lekbaserte aktiviteter fram mot middag. Etter middag er det trugetur med hodelykt.

Tirsdag 23. februar Denne dagen drar vi på topptur til Holfjell. Underveis vil vi grave snøprøve og se på faresignaler. Middag. Etter  middag blir det ski-staffet. Kino på kvelden.

Onsdag 24. februar  Vasker ut av hytta og drar ut. Spennende og utfordrende løype, hvor alle kan prøve seg. Hjemreise.

- Det blir sendt ut informasjonsskriv til de påmeldte før turen.

Tur

Vintercamp-ung på Bjørnevasshytta 12-16 år

Mandag 22. - onsdag 24. februar

Oppmøtested til turen

Kristiansand Rutebilstasjon mandag 22. februar klokken 08:15

Rutebuss fra Kristiansand, lokale kan kjøre direkte til

Bjørnevasshytta. Skyss fra Valle til Bjørnevasshytta for de på Rutebussen.

Medlemskap

Denne turen krever medlemskap i DNT. Er du ikke medlem kan du melde deg inn her, eller hos oss i Gyldenløvesgate 2 B i Kristiansand.

Du melder deg på turen på denne siden oppe til høyre under "Påmelding".
(Viktig!: ved påmelding bekrefter du at du har lest og akseptert DNT Sørs vilkår for turdeltagelse og betaling.) Minimumsantall for gjennomføring av turen er 6 deltagere.

Kr 1200,- Inkl. buss, overnatting, mat og turledelse.

(Det kan forekomme prisendringer, DNT Sør forbeholder seg retten til å eventuelt endre pris.)

Betaling

Innbetales til konto 3000.05.00018 ved påmelding. Faktura sendes ikke ut! Merk innbetalingen med turkoden U0116

Utstyr

Fjellski/telemarkski/Randone. Utsyr som egner seg til topptur. (Man kan eventuelt gå med truger som DNT Sør har.) Staver, spade, sovepose/lakenpose, Hodelykt, ullundertøy, ekstra skift, ullsokker, jakke og bukse til vær og forhold, førstehjelpsutstyr.

- Det blir sendt ut informasjonsskriv til de påmeldte før turen.

Du må ha stått på ski før for å virkelig kunne ha glede av denne turen.

Turleder

Sondre Rua Dokken - 90 72 40 75