Coasteering på Turøy (7-9 år)

26. september 2015
Fellestur, , Bading
Barnas turlag Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Vestlandet
Dette arrangementet er over!

Coasteering= å leke ved kysten. Aldri hørt om det?? Da er det på tide å bli med på denne knallgøye friluftslivopplevelsen!! Under kyndig veiledning, fra profesjonelle og lommekjente instruktører, hopper vi i havet.

Dette er en aktivitet som er blitt super populær i Norge de siste årene. Vi drar ut i skjærgården utenfor varkre Turøy og hopper i sjøen,  svømmer og klatrer på klippene og leker. Så kan vi klatre litt høyere og hoppe derfra, om vi tør....Dette blir en leken og actionfylt dag!

Oppmøtested: På Turøy/Sotra. Foreldre/voksen ansvarsperson leverer barna og får veiledning for videre gang. Her er herlige turområder for voksne som vil være der ute å vente. Mer info kommer på mail noen dager før.

Oppmøtetidspunkt:  Lørdag 26.september,  kl 11.00

Hjemreise: kl. 14.00 fra Turøy tilbake i Bergen. Foreldre henter.

Utstyr: VIKTIGSTE PLAGGET: ullsokker på beina. Ulltøy fra topp til tå som du kan ha ha under våtdrakten, samt tørt  ull klesskifte og håndkle. En vanntett pakkepose.

Mat og Drikke: Ta med mat og drikke, gjerne noe varmt på termos.

Vilkår: Se generelle vilkår

Pris: Kr 430,- for medlemmer, kr 630,- for ikke- medlemmer. Meld deg inn HER! Prisen dekker  instruktører og utstyr

Spørsmål? Ring oss gjerne på tlf: 55335821, eller send en e-post til:linn@bergen-turlag.no

Medlemsskap:
Bli medlem i Barnas Turlag Bergen/ Bergen Turlag/Den Norske Turistforening: Støtt våre aktiviteter gjennom medlemsskap. Les mer om medlemsskap og meld dere inn her. Medlemsskap i Barnas Turlag koster kr. 120,- pr. år.

Følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen - FØLG OSS PÅ FACEBOOK