UT-danningskonferansen 2016

Voksne, Ungdom, Fjellsportinteresserte
Kurs, Førstehjelpskurs, Seminar, Samling,
Den Norske Turistforening
Dette arrangementet er over!

Velkommen til årets kompetansesamling innen sikkerhet og førstehjelp i fjellet! Helgen vil inneholde et bredt tilbud av foredrag og praktiske øvelser som går på turledelse, krisehåndtering og redning, og det tilbys også grunnleggende førstehjelpskurs tilsvarende kravet for DNTs turlederutdanning. Dette er kurs som det oppfordres til at alle som er aktive turledere og instruktører tar jevnlig. Alle turledere, instruktører, kursledere og andre kompetansepersoner i DNT inviteres til en sosial og faglig samling i Jotunheimen!

Sted: Gjendesheim Turisthytte. Se mer informasjon her: https://gjendesheim.dnt.no/

Program: Programmet er under utarbeiding og oppdateres her.

Ankomst og registrering fredag fra 18.00 - 20.30, avreise etter lunsj som starter 12.30 søndag ettermiddag.

Pris: 1500,- pr person, som dekker opphold fredag til søndag, mat fredag, lørdag og søndag, i tillegg til seminar og kursavgift. For turledere og instruktører som er medlem i DNT ung (under 27 år) er prisen 1000,-.

Påmelding: STENGET! DET ER IKKE FLERE LEDIGE PLASSER IGJEN.

Velkommen!

• Den Norske Turistforening