Gourmettur til Virvatnet

Fellestur, , Arrangement, Daltilfjell, Fjelltur, Gourmettur, Hyttetur, Naturlos
Rana Turistforening
Indre Helgeland
Dette arrangementet er over!

Da har vi gleden av å invitere på god mat i fjellet.

Det vil bli servert en tre retters middag med tilhørende drikke, og uten å røpe for mye så har menyen et viltpreg. Pris for deltakelse her er på 650.- kroner for medlemmer og 800.- kroner for ikke medlemmer. Dette inkluderer mat, drikke og overnatting. Innbetales på kontonr. : 4510.20.38006 og merkes gourmettur.

Oppmøte på Bimbo lørdagmorgen kl. 09.00 hvor vi så fordeler oss i bilene, før vi kjører nordover og etter hvert inn Virvassdalen.

Vi er to som skal stå for kokkeleringen og så har vi med oss en turleder som vil ta dere med på en dagstur. Og så blir maten servert ca. kl. 19.00

Så da er det ha med seg niste for dagen og noe tørrmat til frokosten på søndag. Og så får man kle seg etter årstiden, som kan inneholde mye vær ;-)