Jubileum: BURSDAGSFEST FOR TURBO I NORDNESPARKEN, Bergen

Fellestur, , Nærtur, Arrangement
Barnas Turlag Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Byfjellene i Bergen
Dette arrangementet er over!

Barnas Turlag i Bergen inviterer til stor bursdagsfest for Turbo i anledning av 125 års jubileet for Bergen og Hordaland Turlag.

Barnas Turlag i Bergen invitererer alle små og store, to- og firbeinte til bursdagsfest i Nordnesparken. Turbo deler ut gave til alle barn :-)

Se skilt og bannere fra Barnas Turlag Bergen.

Vi tenner opp griller og steller i stand leker og aktiviteter - her blir det fest og moro!

Mer info kommer! Følg med på nettsiden til Barnas Turlag i Bergen og på siden vår på facebook.

Inviter med venner, familie og kjentfolk som er glad i å være ute med på festen! Arrangementet er GRATIS og åpent for alle!
Det blir masser av lek og moro, og noe som smaker godt.

Ta med: grillmat, drikke, sitteunderlag og masse godt humør!

Sted: Nordnesparken, like bak Akvariet

Tid: 12 - 15

Maskoten til Barnas Turlag, Turbo, kommer - kommer du?

Lese generelle vilkår for våre arrangementer her

Det blir mulighet for å melde seg inn - Turbo bamse til alle nye medlemmer i Barnas Turlag denne dagen! Ta med kort, ikke kontanter!

Støtt Bergen Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare Kr. 120,- for et helt år. Les mer om medlemsskap i Den Norske Turistforening og Bergen Turlag her - og Meld deg og barnet ditt inn!

Følge oss på facebokk for inspirasjon og aktivitet i hverdagen.