Friluftsaktiviteter i Bjørndalspollen, GRATIS (11-13 år)

Bli med på kjekke friluftsaktviteter for barn 11-13 år annenhver uke i Bjørndalspollen i Loddefjord. Vi møtes fast annenhver mandag i partallsuker. Vi vil ha forskjellige aktiviteter fra gang til gang. Eksempler på aktiviteter vi har er kajakk, padlebrett, bading, mat på bål, klatring, hodelykttur og mye annet kjekt.

Sted: Bjørndalspollen
Tidspunkt: kl 17.30

Alder: 11-13 år

OBS: Du skal få en bekreftelse på epost når du melder deg på. Hvis du ikke gjør det, send en email til trude.iversen@dnt.no eller melding på 91755445, så får vi meldt deg på. Hvis du syns det er vanskelig å melde deg på kan du også sende en melding på email eller sms, eller du kan ringe :-)

X-Ung Bergen Vest (en undergruppe av Barnas Turlag Bergen) har forskjellige friluftsaktviteter for barn 11-13 år i Bergen Vest. Vi møtes fast annenhver uke i Bjørndalspollen i Loddefjord. Aktiviteten er støttet av MOLA stiftelsen.

Generelle vilkår: Generelle villkår gjelder ved påmelding på alle turer og aktiviteter.

Nærmere informasjon blir sendt deltagere når det nærmer seg.

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 140,- for et helt år, skoleungdom koster 225,-. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1320-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Ta kontakt med Trude Iversen, tlf. 917 55 445