Padlekurs med miniekspedisjon, viderekommende

Barnas turlag Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Vestlandet
764

Barnas Turlag, i samarbeid med Riise Friluftsliv/God Tur, inviterer til padlekurs, med en miniekspedisjon som avslutning, for barn i alderen 10- 12 år. Dette kurset er en oppfølger til tidligere padlekurs med ekspedisjon

Bli med på en spennende reise der du blir glad i vannet, tester balansen, hopper i vannet, lærer masse padletriks, og bruker det du har lært på en miniekspedisjon som avslutning! Deltakere sitter også igjen med sertifisering Våttkort- grunnkurs hav.

Passer for: Barn 10-12 år, som har vert med på et tidligere kajakkurs med ekspedisjon i Barnas Turlag, eller har padlet en del selv. Er du usikker på om barnet e rkvalifisert, ta kontakt med instruktør eller Turlaget.

Svømmeferdigheter: Barna vil ofte bade og leke i vannet, og de må være svømmedyktige og trygge i vannet.

Denne høsten kan du få god innføring i padling. Det blir 2 treningsettermiddager, så avsluttes kurset med en miniekspedisjon som deltakere selv planlegger. Slik vil man få muligheten til å utvikle padleferdigheter en allerede har og utforske nye muligheter i kajakken, samt kose seg med en morsom aktivitet sammen med dyktige instruktører.

Etter endt kurs vil deltaker få sertifisering i form av Våttkort- grunnkurs hav. Det koster en liten sum for å få et fysisk våttkort.

Hovedinstruktør - Ronny (nr. 91 68 71 69)

Kursdager:

Onsdag 26. oktober kl. 16:45-19:00, på Stendakaien, ved Hordamuséet.

Onsdag 2. november kl. 16:45-19:00, på Stendakaien, ved Hordamuséet.

11.—13. november: Padleekspedisjon med overnatting.

Oppmøte: 16:45. Kurset varer til ca. kl. 19:00. Samme tidspunkt og oppmøtested Stendakaien/Hordamuseet begge treningsdager, for ekspedisjonen vil oppmøtested komme i tilsendt inormasjon .

Påmelding: For barn 10-12 år, uten foreldre (foreldre kan gå tur i område eller komme tilbake å hente etter aktiviteten.) Når du melder deg på, melder du deg på alle dager- hele kurset, med ekspedisjon. Du skal få en bekreftelse på mail. Obs på å fullføre hele påmeldingen, med bekreftelse på mail til slutt.

Bekledning: Ha på ullundertøy, inkludert ullsokker. Ha med håndkle, ulltøy og tørt klesskifte. Ta også med drikke.

Miniekspedisjon 11.- 13. november

Som avslutning på padleskolen drar vi på en miniekspedisjon. Det blir en kajakktur med overnatting i telt. Vi lager mat på primus, lager bål og koser oss på tur!
Her får deltakerne brukt kunnskapen de har tilegnet seg i løpet av padleskolen.

Pakkeliste: Dere vil få tilsendt en egen pakkeliste for miniekspedisjonen.

Pris: Medlemspris for barn kr. 1300,- Prisen inkluderer instruksjon, leie av alt nødvendig utstyr, utstyr og overnatting under miniekspedisjon og middag på lørdag under miniekspedisjon. Transport ordner deltakerne selv med. Det koster en liten sum for å få et fysisk våttkort når det eventuelt bestilles. Merk at barna ha eget medlemsskap i Bergen og Hordaland Turlag/DNT for å delta på kurset.

Vilkår: NB! Les generelle vilkår før du melder deg på.

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 140,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1325,-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål?  Ring Barne- og nærmiljøansvarlig i Bergen og Hordaland Turlag, på tlf. 55 33 58 27 eller send epost: linn.senneset@dnt.no

• Barnas turlag Bergen
  • Tlf. 55335810