Familietur til Mogen turisthytte på Hardangervidda

Fellestur

Fra dato
22. juli kl. 09:00
Til dato
24. juli kl. 20:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Barn, Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Mogen, Hardangervidda, Familie
Arrangør
DNT Telemark
Dette arrangementet er over!

Bli med på familietur til Mogen! Dette er en perfekt førstegangstur for dere som har lyst til å oppleve Hardangervidda uten for krevende langturer. Men NB! Det er en fordel å være litt turvant fra før av, samt ha med seg skikkelig fottøy. Turen er åpen for familier, men barna må være 11 år eller eldre. Alle familiekombinasjoner kan delta, så lenge det er minst en voksen og et barn med. Dette er en unik mulighet til en nydelig opplevelse i fjellet sammen med andre familier som liker å være utendørs.

Program: 
Fredag 22. juli
Felles transport med buss til Skinnarbu. Avreise fra Skien, Landmannstorget, 09:00. Det vil være mulig å bli plukket opp på "Shell Sjøormen" i Seljord kl. 10:45 eller på Vinje Kro i Åmot kl. 11:35. Vi tar båten "Fjellvåken" inn til Mogen kl. 13.00. Overfarten tar 1 time og 20 minutter. Det er ca 1,5 km å gå inn til Mogen på flatt terreng. Du bærer din egen bagasje. Når vi kommer frem finner vi rommene våre og spiser lunsj. Tid for sosialt samvær, og mulighet til å bli kjent i nærområdet rundt hytta. Felles middag på hytta.

Lørdag 23. juli
Vi spiser frokost og gjør oss klare for dagens utflukt, en topptur til Hyttenuten 1450m over havet. Vi er ute hele dagen, og spiser niste på toppen. Felles middag på hytta.

Søndag 24. juli
Felles frokost og utsjekk fra rommene. Ny utflukt i området. Vi tar båten fra Mogen kl. 15.00, og videre buss tilbake fra Skinnarbu til hhv Åmot, Seljord og Skien. Beregnet ankomst Skien ca. 20.10. 

Les mer om Mogen turisthytte her: https://mogen.dnt.no/


Meld dere på via den røde påmeldingsknappen på denne siden. Maks 16 plasser. Legg inn en påmelding per person. Skriv inn hvem du er i familie med.

Denne turen er gratis. Dette kan DNT Telemark tilby takket være tilskuddsmidler fra Bufdir, Barne- ungdoms- og familiedirektoratet. 

Har du spørsmål?
Ta gjerne kontakt med Solveig Rauan Holten på solveig.holten@dnt.no

Kontaktinformasjon: