DNT Kveldstur

Fellestur

Dato
29. juni kl. 18:00 - 21:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Padletur, Padling, Aktivitet Kajakk, Havkajakk
Arrangør
DNT Padling Tønsberg og Omegn
Dette arrangementet er over!

NB! Denne padleturen har vi flyttet fra tirsdag 28. til onsdag 29. juni pga. melding om kraftig vind i kastene på tirsdag.

Vi går ut fra Arås brygge på Nøtterøy. Turen går forbi Kjøleholmen, Lindholmen, Robbestadholmen og til Skrøslingen. Tilbake via Årøysund.

Turledere er Frank og Marina

 

Kveldspadling er et gratis tilbud vi har satt opp stort sett hver uke fra april til oktober. Turene starter normalt kl.18 og varer 3-3,5 timer. Endelig fremmøtested blir annonsert på vår facebookgruppe 2-3 dager i forkant og på nettsiden. Dette for å kunne vurdere værforhold så tett opp til arrangementet som mulig i tilfelle været gjør at vi bør droppe det planlagte padleområdet og velge et alternativt startsted.

Vi padler ut til forskjellige øyer og tar en pause i land underveis. Ta med deg det du ønsker f.eks en matbit og kaffe. Og kanskje ta deg et sommerbad? Husk tørre klær og lys på den tiden det er aktuelt.

Du trenger grunnkurs for å delta! Har du ikke grunnkurs våttkort så kan du delta på et av våre padlekurs. Turene er gratis og ledes av sertifiserte turledere.

Behov for påmelding. Føllfør hele påmeldingsprosessen! Du vil motta en bekreftelse på epost om det er fullført. *

Vi har noen kajakker for utlån. Dette må forhåndsbookes -  kontakt oss tlf. 971 94165 eller www.utleie-kajakk.no. Kupongkode DNTkveldstur22

 

DNT Kveldstur

NB! Denne padleturen har vi flyttet fra tirsdag 28. til onsdag 29. juni pga. melding om kraftig vind i kastene på tirsdag. Vi går ut fra Arås brygge på Nøtterøy. ...