Kajakktur fra Breivoll til Langøyene

Dette arrangementet er over!

Bli med på kajakktur med overnatting på den nyåpna DNT hytta på Langøyene. Vi padler fra Breivoll gård og følger kysten langs Nesoddlandet og over til Langøyene.

Fra Breivoll krysser vi fjorden til Knardal og padler mot Presteskjær, hvor vi tar en god lunsjpause. Videre følger vi kysten til Hellviktangen kunstkafé hvor vi kanskje tar en kaffe med noe godt til før vi krysser fjorden over til Skjælholmene og videre til Langøyene.

Vel framme utforsker vi øya eller bare slapper av og tar oss et bad før vi starter med felles middag, som selvfølgelig er en god italiensk tre retters middag.

Neste morgen rydder og vasker vi oss ut av hytta etter en god frokost og kanskje et morgenbad.

Så pakker vi kajakkene og padler tilbake forbi Ingierstrand med en pause på den nye DNT hytta Bekkensten før vi er tilbake på Breivoll gård.

Med forbehold om at rute og turprogram kan bli forandret pga vær og vindforhold.

Turen passer for:

deg som har Våttkort og har padlet litt. Du må kunne padle minst 16 km i løpet av en dag. 

Hvis du ikke har egen kajakk og utstyr kan du leie det på Breivoll gård. De har også en koselig café hvor man får kjøpt mat og drikke. https://kajakkutleie.dntoslo.no/products/1013/kajakk-voksen-breivoll-gård

 

Ta med:

 • Lakenpose/sengetøy
 • Kleskift 
 • Badetøy 
 • Tursko og innesko 
 • Toalettsaker
 • Våtdrakt, padleklær etter vær og vanntemperatur 
 • Padlesko/sandaler med ullsokker
 • Caps
 • Solbriller
 • Solkrem

Mat:

 • 2 lunsjpakker, frokost, snacks, varm og/eller kald drikke, flaske med feste.
 • Middag: turleder handler inn til felles middag (fisk og grønnsaker) + kaffe og té. Meld fra hvis du har noen allergier.

Oppmøte:

Breivoll gård kl 09.30. Klar på vannet kl 10.00. 

Transport:

Buss 505 fra Oslo eller buss 570 fra Nesodden til Nesset, ca 15 minutter å gå til Breivoll.

Bil til Breivoll; gratis langtidsparkering.

Pris:

Leie av kajakk på Breivoll koster per dag kr 420 for medlem voksen,  og kr 570 for ikke-medlem voksen. Dagspris inkluderer kajakk, åre og spruttrekk.

Overnatting kr 290 (medlem), kr 410 (ikke-medlem).+ felles mat ca kr 100,-

OBS: Du bestiller selv kajakk på forhånd her: https://kajakkutleie.dntoslo.no/products/1013/kajakk-voksen-breivoll-gård

Selve turen betaler du bare for overnatting og felles mat, men fordrer at du har leid kajakk på egen hånd eller møter opp med egen kajakk og utstyr. Turleder fra DNT, Nesodden Turlag arranger turer på frivillig basis.

Frivillige turledere har gjennomgått turlederkurs og/eller instruktørkurs, og har mye erfaring med denne type turer. Turlederne gjør sine turlederoppdrag med stor glede og deler villig sin friluftserfaring og -glede med deltakerne. Les gjerne mer om hvem våre turledere er her.

Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i generelle vilkår fellesturer.

Ofte stilte spørsmål: Se vår FAQ om fellesturer.

Bli medlem i DNT

Skal du på tur og mangler utstyr? Det er mulig BUA kan hjelpe deg. Gå inn på www.bua.io og finn den BUA ordningen som er nærmest deg (i Oslo: BUA Bjørndal, BUA Klemetsrud, BUA Østensjø, BUA Bjerke, BUA Sagene og BUA FRIGO). Send en låneforespørsel på e-post, eller ring og spør etter det utstyret du trenger.

 

 

Kajakktur fra Breivoll til Langøyene

Bli med på kajakktur med overnatting på den nyåpna DNT hytta på Langøyene. Vi padler fra Breivoll gård og følger kysten langs Nesoddlandet og over til Langøyene. Fra Breivoll krysser vi fjorden ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

 • Liselotte Krøger
 • Kari Kristine Berger