Avlyst Introtur Hengekøye med DNT ung

4. juni kl. 12:00
5. juni kl. 15:00
Turtyper
Fellestur, Fottur, #Hengekøye, Introtur, Dntung, #Dntungbodø, Overnattingstur, Hengekøyetur, Sosialt
DNT ung Bodø, Bodø og Omegns Turistforening
BOT-22-U-22
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Bli med DNT ung Bodø på hengekøyetur til heggemokulpen. Det blir spill, kansje bading, felles middag og avslapping i hengekøya.

Gradering: Enkel

Introtur: En introtur er en enkel tur hvor du kan bli kjent med bruken av hengekøye og DNT ung.

Vi tar turen til kulpen ved Heggmoen. Der er det mange fine plasser å henge opp hengekøyer, samt en gapahuk med gode sitteplasser rundt et felles bål. For de som vil er det gode muligheter til å bade. Juni er jo tross alt en sommermåned. Vi bruker lørdagen på å bli kjent, spille spill, og det er mulig å gå tur i nærområdet.

Vi møtes ved hovedinngangen til Nord universitet lørdag klokken 12. Retur til universitetet på søndag ca. klokken 15. ca. 1 km å gå på sti/grusvei.

Still med det du ønsker av mat og snacks til turen. DNT ung spanderer middag på lørdag.

Utstyr: ta med egen sovepose, hengekøye (sjekk at du har tau) og liggeunderlag, samt drikkeflaske, spisesaker og varme klær. Stikk innom BUA i sentrum eller Skattkammertet på Mørkved for å låne/leie utstyr for en billig penge.

Antall deltakere: 12

Turavgift: 50,- for medlem, 100,- for ikke-medlem. Vi spleiser på transport.

• Håvard Mikalsen
  • Tlf. 469 49 039