Kveldstur med spøkelseshistorie for barn mellom 8 og 12 år

9. oktober kl. 17:00 - 19:00
Turtyper
Fellestur, Fottur, Kveldstur, Barnasturlag, #Barnasturlagbodø, #Skaug, Spøkelsesvandring, Spøkelsestur
Barnas Turlag Bodø, Bodø og Omegns Turistforening
BOT-22-BT-21

Tør du å vandre opp til grillhytta på Skaug (norsia) med oss? Vi lager en spennende tur opp til grillhytta ved vanntårnet. Ta med deg venner eller familie som tåler halloween-stemning. Greier du å se noe merkelig på veien? Vi legger opp til å lage en spøkelseshistorie sammen rundt ved bålet.

Ta med dere: egen mat varm/kald, drikke, sitteunderlag, klær etter vær og evt hodelykt/lommelykt

Fra Bodø kjører man i retning Festvåg. Når man har passert Skaug svinger man ned til høyre ved grendehuset og parkerer der.

Oppmøte: Grendehuset på Skaug. Vi går samlet klokka 17:00, men kommer dere senere så er det helt innafor (så lenge dere kommer dere opp til grillhytta selv).

Håper vi sees!

Ansvar: Vi minner om at du som deltager på turer i regi av BOT er med på eget ansvar og at foresatte har ansvar for egne barn.  Turledere har ofte egne unger med, så vær grei og bidra så får alle en god opplevelse 😊

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av deres barn skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette.

Et medlemskap i Barnas turlag gir barnet ditt gode fordeler som for eksempel gratis overnatting på BOT sine hytter, tilsendt turprogrammet Turungen i posten to ganger i året og rabatt på produkter både i butikken vår og i nettbutikken. Medlemskap til barn koster 140,- kroner i året.  Slik blir du medlem: https://www.dnt.no/medlem/blimedlem/.

• Inger Trælnes
  • Tlf. 415 06 844