Tur med RIB til Stakken 25-35 år (619)

11. juni kl. 09:30
12. juni
Fellestur, Fottur, Nilsebu, Stakken Turisthytte, Hyttetur, Singeltur
Stavanger Turistforening, Voksengruppa STF
Ryfylkeheiane (se kart)
619

Lørdag:
Oppmøte 09:30 ved STFs lokaler i Olav Vs gate 18. Herfra trasker vi ned til Vågen hvor Ribben venter på oss med avgang kl. 10. Ribben tar oss med hele veien inn til Lysebotn, hvor taxi venter og frakter oss videre til Nilsebudammen før vi begir oss ut på den korte etappen inn til turisthytta Stakken. Vi innlosjerer oss og disker opp med et flott måltid. Kanskje noen tar sjansen på å få fisk eller bade?

Søndag:
Vi tar oss god tid på morgenen da båten ikke går fra Lysebotn før klokken slår 18:15. Kanskje vi rekker en tur innom Storhilleren på veien tilbake? Fremme ved Nilsebudammen tar vi på ny taxi ned i dalen og får sett litt av området her også, før ferja frakter oss til Lauvvik, hvor buss venter og frakter oss inn til byen igjen. Fremme i Stavangert ca. kl. 20:45.

Planleggingsmøte:
Torsdag 9/6 kl 18-19 i STF Tursenter

Transportmiddel:
All transport til og fra Stavanger Sentrum er inkludert i prisen.

Priser:
Voksen medlem / ikke medlem: Kr 900/ kr 1200.

Hva dekker prisen:
Turledelse, overnatting, felles middag lørdag, samt all transport til og fra Stavanger Sentrum.
Hytta er selvbetjent, det betyr at en kan kjøpe den maten en trenger på hyttene, men det er å anbefale å ta med brødmat, pålegg og drikke selv. Turlederne ordner middag lørdag kveld.

Kart:
Lysefjorden TOPO 3000 1: 50 000

Utstyr som turdeltakeren må ha med:
Pakk i stor sekk og ta med vanlig turutstyr, hodelykt (med nye batterier), termos, tørrmat for frokost og lunsj (matpakke) lørdag og søndag, lakenpose (eller tynn sovepose) og godt fottøy (fjellstøvler, ikke joggesko). Se ellers DNTs pakkelisete for sommerturer i fjellet.. Utsyr kan lånes for en rimelig penge på www.frilager.no

Utstyr som kan være kjekt å ha med:
Fiskestang og badetøy. Det det dere ellers måtte ønske å drikke etter middagen på lørdag.

Krav til deltakerne:
Normal kondisjon. Kunne bære sekk og gå der det også kan være stein, myr og noe ulendt. Turen grades som middels krevende, men kan bli mer krevende avhengig av været.

Vilkår for deltakelse på fellesturer:
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

UT.no
Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Følg oss på Facebook Turer for voksne Stavanger Turistforening

Tur med RIB til Stakken 25-35 år (619)