Påmelding Arbesdaer kl. 14.30

22. mai kl. 14:30
Hamar og Hedemarken Turistforening

Her melder du deg på Arbesdaer kl.14.30

Arbesdaer er en forestilling som ble skrevet av Tor Karseth til 100-års jubileet for fabrikken i 1988. Stykket forteller i ord og toner om livet på fabrikken, både for arbeiderne og familiene deres. Vi er med den nye gutten som har sine første arbeidsdager på tomta, vi er med hollenderføreren under massekjøringa og papirhønene på sortersalen. Vi blir med oppi arbeiderboligen der den unge husmora har sin arbeidsdag, og med ungene og deres hverdag. Forestillingen har en egen nerve som treffer publikum og mange kjenner seg igjen i stoffet.

Stykket er blitt spilt hver 1.mai etter 1988, i tillegg til flere åpne og solgte forestillinger hvert år. Det har blitt en viktig del av formidlingen til fabrikken, og mange i publikum har som tradisjon å se Arbesdaer hvert år.

Forestillingen er gratis for alle.

Antall plasser: 100

• Hamar og Hedemarken Turistforening