Fra Bakken til Skåpet med DNT ung voksen(420)

10. juni kl. 15:30
12. juni
Voksne, Ungdom
Fellestur, Fottur, Dntungvoksen, Fjelltur
Stavanger Turistforening, DNT ung Stavanger
Ryfylkeheiane (se kart)
Dette arrangementet er over!

Denne junihelgen pakker vi på oss sekkene og drar for å oppleve noe av det vakreste norsk natur har å by på, den spektakulære Lysefjorden! Med overnattinger på to av Stavanger turistforenings desidert kuleste hytter, Skåpet og Bakken gård. Hvordan krysse fjorden spør du? Vi freser over på RIB båt!

Planleggingsmøte

Torsdag 9.juni kl 17.00 i  Tursenteret i Olav Vs gate 18.

Aldersgrense
18-26 år

Turleder

1) Alma Hovda Holter, 45868474
2) Tilde Hoel Torkildsen, 98429795

Dag 1

Vi møtes kl 15.30 og kjører minibussen vår fra STFs lokaler i Olav Vs gate 18 til Forsand. Derfra tar vi båt inn Lysefjorden til Bakken kai og rusler 200 høyemeter opp til idylliske Bakken Gård. Vel framme disker vi opp med middag, nyter det trivelige hyttetunet og blir godt kjent.

Dag 2

Vi vasker oss ut av hytta etter frokost og går langs Lysefjorden til Songesand kai. Vi freser over fjorden til Flørli og jobber oss opp de 4444 trappetrinnene som belønner oss med panoramautsikt over fjorden. Vi vandrer videre til Skåpet og nyter kvelden på den spektakulære hytten.

Dag 3

På søndagen har vi en fin morgen på hytta før vi gyver løs på siste etappe, som tar oss ned til Vinddalen, der vi får skyss tilbake til bilen vi parkerte på Forsand.

Vi tar forbehold om at det kan bli endringer i programmet!

Viktig informasjon

Medlem i DNT / ikke medlem
700 kr / 900 kr

Prisen dekker
Prisen inkluderer transport, overnatting, middag, turledere og administrasjon. Frokost, lunsj, og snacks medbringes av den enkelte.

Pakkeliste

Utstyr som deltakerne må ha med:

Vi viser til DNTs pakkeliste for sommerturer. Se også DNTs film med tips om hvordan pakke sekk sommer

Hvis du har spørsmål om hva du skal ha med, eller hvordan du bør pakke sekken, ikke nøl med å ta kontakt.

Turen er alkoholfri.

Utstyrsutleie på Frilager
Nå kan du booke det utstyret du trenger på www.frilager.no. Husk at det er ikke er nødvendig å kjøpe nytt utstyr for alle slags aktiviteter! Tenk på miljøet og kjøp brukt, lån eller lei utstyr. Miljøvett er fett! Ta gjerne kontakt med oss hvis det er utstyr du trenger som ikke finnes på Frilager. Det pleier å ordne seg.

Vilkår for deltakelse på fellesturer
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

Generell informasjon

Booking
For booking klikk på «Meld deg på!» knappen oppe til høyre på denne siden.

Spør turansvarlig
Dersom du har spørsmål for denne turen kan du ta kontakt med Tale Klingsheim på e-post tale@stf.no

Utstyr og kart
Trenger du utstyr eller kart til turen, anbefaler vi deg å stikke innom vårt tursenter.

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

UT.no
Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Andre DNT ung arrangementer