Padlekurs med miniekspedisjon (10- 12 år)

18. august kl. 16:45 - 19:00
Kurs, Padlekurs, Padletur, Kajakkurs, Bergen, Padleskole
Barnas turlag Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Vestlandet
763

Barnas Turlag, i samarbeid med God Tur, inviterer til padlekurs, med en miniekspedisjon som avslutning, for barn i alderen 10- 12 år. Bli med på en spennende reise der du blir glad i vannet, tester balansen, hopper i vannet, lærer masse padletriks, og bruker det du har lært på en miniekspedisjon som avslutning!

Denne høsten kan du få god innføring i padling. Det blir 6 treningsettermiddager, så avsluttes kurset med en miniekspedisjon. Slik vil man få muligheten til å bli introdusert for padling i alle typer kajakker, utvikle seg over tid, bli trygg i kajakken og kose seg med en morsom aktivitet sammen med God Tur sine dyktige instruktører.

Hovedinstruktør - Ronny (nr. 91 68 71 69)

Kursdager:

Torsdag 18. august kl. 16:45-19:00, ved Tennebekktjørna (parkering øverst i Nipedalen).

Torsdag 25. august kl. 16:45-19:00, ved Tennebekktjørna (parkering øverst i Nipedalen).

Torsdag 1. september kl. 16:45-19:00

Torsdag 8. september kl. 16:45-19:00

Torsdag 29. september kl. 16:45-19:00

11.—13. oktober: Padleekspedisjon med overnatting.

Oppmøte: 16:45. Kurset varer til ca. kl. 19:00. Samme tidspunkt og oppmøtested de to første gangene, etter det blir det oppmøtested etter avtale.

Påmelding: For barn 10-12 år, uten foreldre (foreldre kan gå tur i område eller komme tilbake å hente etter aktiviteten.) Når du melder deg på, melder du deg på alle dager- hele kurset, med ekspedisjon. Du skal få en bekreftelse på mail. Obs på å fullføre hele påmeldingen, med bekreftelse til slutt.

Svømmeferdigheter: Barna vil ofte bade og leke i vannet, og de må være svømmedyktige og trygge i vannet.

Bekledning: Ha på ullundertøy, inkludert ullsokker. Ha med håndkle, ulltøy og tørt klesskifte. Ta også med drikke.

Miniekspedisjon 11.- 13. oktober (høstferie Bergen)

Som avslutning på padleskolen drar vi på en miniekspedisjon. Det blir en kajakktur med overnatting i telt. Vi lager mat på primus, lager bål og koser oss på tur!
Her får deltakerne brukt kunnskapen de har tilegnet seg i løpet av padleskolen.

Pakkeliste: Dere vil få tilsendt en egen pakkeliste for miniekspedisjonen.

Pris: Medlemspris for barn kr. 3 100,- Prisen inkluderer instruksjon, leie av alt nødvendig utstyr, utstyr og overnatting under miniekspedisjon og middag under miniekspedisjon. Transport ordner deltakerne selv med. Merk at barna ha eget medlemsskap i Bergen og Hordaland Turlag/DNT for å delta på kurset.

Vilkår: NB! Les generelle vilkår før du melder deg på.

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 140,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1325,-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål?  Ring Barne- og nærmiljøansvarlig i Bergen og Hordaland Turlag, på tlf. 55 33 58 27 eller send epost: linn.senneset@dnt.no

• Barnas turlag Bergen
  • Tlf. 55335810