Nissetur på Odderøya, Kristiansand

Fellestur

Dato
11. desember kl. 16:00 - 18:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nissetur, Nærtur, Dagstur
Arrangører
Barnas Turlag i Kristiansand, DNT Sør
Turområde
Sørlandet, Sørlandskysten (se kart)
Turkode
BT1222

Søndag 11. desember inviterer DNT Sør alle barnefamilier med på nissetur på Odderøya i Kristiansand. Møt opp på flaten/parkeringen på Odderøya klokken 16:00, og bli med på en stemningsfull kveld. Vi byr på julestemning, julegrøt og fakkeltog. Kanskje kommer nissen også? Senk skuldrene og nyt førjulstiden sammen med oss i DNT Sør.

Tur

Barnas Turlag – Nissetur på Odderøya, Kristiansand

Tidspunkt   

Søndag 11. desember kl 16.00

Oppmøtested  

Flaten på Odderøya i Kristiansand. Link til oppmøtested.

Aktiviteter

Opptent bål, servering av varm risengrynsgrøt og saft, fakkeltur, julesanger og besøk fra julenissen. Liten julegave til alle barna. 

Varighet

Ca. 2 timer, vandretur på ca 3 km t/r.

Husk  

Sitteunderlag, sko og klær etter vær. NB! Hodelykt da det ikke er opplyst vei ut til kafeen.

Påmelding

På grunn av servering må vi ha påmelding til denne turen. Meld dere på allerede i dag! Hvis påmeldingsfristen har gått ut, send en tekstmelding til turleder. 
Du betaler for turen under selve arrangementet.

Pris

Kr 50,- pr person. Vipps til nummer 137725. Merk betaling med: Nissetur og navn på de påmeldte. Du betaler under selve arrangementet.

Medlemskap

Du er hjertelig velkommen til å prøve en tur eller to, men blir du med på flere forventer vi at minimum barna blir medlem i DNT. Vi ønsker dere voksne også hjertelig velkommen. Du får mange andre gode fordeler som DNT-medlem. MELD DEG INN HER eller hos oss i Gyldenløvesgate 2 B i Kristiansand.

Passer for

Turen passer best for barn i 3 - 12 års alder. Det er likevel fullt mulig å komme med barnevogn og fakkelturen blir tilpasset slik at "trillerne" også kan bli med på denne aktiviteten. 

Turledere

Per Thomas Skaanes – 977 04 568

Viktig Info

 

 

Nissetur på Odderøya, Kristiansand

Søndag 11. desember inviterer DNT Sør alle barnefamilier med på nissetur på Odderøya i Kristiansand. Møt opp på flaten/parkeringen på Odderøya klokken 16:00, og bli med på en stemningsfull kveld. Vi ...

Kontaktinformasjon: