Bæretur: Olsokfjellet, fra Melkeplassen

Fellestur, Fottur, Trille-Bæretur, Nærtur,
Barnas turlag Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Vestlandet
Dette arrangementet er over!

Bæreturer passer for nybakte mødre og fedre, i permisjon, eller foreldre ellers, som gjerne vil gå på tur med andre som har barn i bæremeis/bæresele. Uforpliktende, god trim og sosial hygge er tre passende stikkord for disse turene.

Idag går turen til Olsokfjellet, fra Litlafjell Barnehage. Olsok fjellet er 353 moh. Turen opp går på sti, i skog og litt bart fjell. En deilig tur som gir fin utsikt.

Oppmøte: Torsdag kl. 11.00;  ved Klauvsteien busstopp buss 19/tvers over Rema. Også ved siden av barnehagen der.

Turleder: Christine(tlf 99727104) kan kontaktes på selve oppmøtedagen ved behov.
Ved andre spørsmål, kontakt adminstrasjonene i Turlaget: linn.senneset@dnt.no

Husk gode sko og ta med sitteunderlag, matpakke og drikke; så koser vi oss. Kle deg etter været.

Generelle vilkår: Les våre generelle vilkår her
Smittevern: Hold deg hjemme om du er syk. Ha god hånd og hoste hygiene.

Vil du lede en tur? Det er frivillige som stiller opp på disse turene, og hjelper oss med å opprettholde dette tilbudet. Hvis du er kjent i det området en tur er satt opp, eller ønsker å lede en tur, så har vi kart og forslag tilgjengelige. Det er derfor ganske enkelt og mest kjekt å være turleder. send mail: linn.senneset@dnt.no

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 140,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1325,-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook! og følg Trille og bæregruppen på facebook

Spørsmål? Ønsker du å være trilleturleder? Ring Barne- og nærmiljøansvarlig i Bergen og Hordaland Turlag på tlf.  55 33 58 21 eller send epost: linn.senneset@dnt.no

• Barnas Turlag Bergen
  • Tlf. 55335810