Sykkeltur på Treungenbanen

Fellestur

Dato
14. august kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Arrangører
Gautefall Turlag, DNT Telemark
Turområde
Austheiene, Hardangervidda, Jotunheimen, Telemark - Lifjell (se kart)

 

Det er oppmøte ved Steinmuseet i Treungen. Når du følger riksveien fra Åmil, tar du til venstre før brua med lyskryss og følger veien ca 150 m, og tar til høyre, da ser du steinmuseet rett frem. Når du kommer fra Drangedal må du over brua og ta til høyre mot Fjone og følge denne ca 150 og ta til høyre. Her er det parkering. 

Vi starter ved å sykle samlet nedover den nedlagte banen, denne går for det meste på den gamle nedlagte Jernbanetraseen. Det er ingen stigning. Vi tenker å sykle frem til grensa til Agder samlet. Der tar vi en pause. Etter her kan de som vil sykle lengre på banen eller sykle tilbake til Treungen. Hele sykkelruten er på 35 km. Denne kan alle være med på, men de som bli med må ha egen sykkel.Kjentmann og historieforteller Harald Valle blir med på turen. Det er påmelding til Bodil Gautefall tlf. 91328971 innen lørdag 13.august. 

Sykkeltur på Treungenbanen

  Det er oppmøte ved Steinmuseet i Treungen. Når du følger riksveien fra Åmil, tar du til venstre før brua med lyskryss og følger veien ca 150 m, og tar til ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Bodil Gautefald