Surfetur til Hoddevika

Kurs, , Surf, Bølgesurfing, Dntungdom
DNT ung Lillehammer
Fjordane (se kart)
Dette arrangementet er over!

Aldersgruppe: 16 - 26 år

I mai reiser vi til Hoddevika for å surfe og kjenne på kystens flotte friluftsliv. Her har du muligheten til å ta kurs eller å surfe på egen hånd (men bare om du har level 2 eller tilsvarende allerede). Tur uten kurs forhandles med LaPoint. Du vil bli tilbakebetalt etter vanlig påmelding når og om avtalen går i boks.

Kurset

Kurset består av 2-3 surfeøkter med instruktør fordelt utover fredag, lørdag og søndag. Fokuset vil være å stå på hvite bølger (level 1), men det vil også være mulig å videreutvikle ferdighetene (level 2) dersom du har surfet tidligere. Du vil få låne våtdrakt og surfebrett for hele oppholdet, som betyr at du kan fortsette å surfe etter økten (om du fortsatt har energi).

Turen

Det vil bli arrangert to valgfrie turer fredag og lørdag avhengig av forholdene, hvor mange som har forelsket seg i surfingen og har lyst til å stå litt til.

Overnatting og mat
Turen inkluderer overnatting og middag fredag og lørdag. Overnattingen blir på Utsikten som ligger på en liten høyde og har derfor utrolig fin utsikt over resten av dalen og stranden. Huset har fire soverom, spiseområde, tv-rom, to bad og fellesområde. Frokost, lunsj, kvelds og eventuelt annet snacks må du ordne selv.

Transport
Avreise blir med leiebiler fra Lillehammer Skysstasjon kl. 16:00 torsdag. Vi ønsker å komme oss avgårde så fort som mulig slik at vi ankommer Hoddevik før midnatt. Kjøreturen tar litt over 6 timer.

Hjemreise blir søndag  og vil bli tilpasset deltakerne dersom det er noen som må rekke tog fra Lillehammer. Tidligste tidsunkt for ankomst Lillehammer blir kl. 18:00.

Utstyr:

Ha med dobbelt sett med ullundertøy
Håndklær
Sengetøy
Kortspill + evt annet spill
Noe ekstra smågodt
Toalettsaker (kun nødvendige)
Solbriller og solkrem
Penger/kort
Medlemskort i DNT/dette laster du enkelt ned digitalt
Ekstra matboks (slik at vi kan ta med oss ekstra middagsmat hjem og ikke trenger å kaste mat).
Anbefalt fra DNT til sommertur:

Dette er tøy som anbefales til turer i marka. Om du ikke har tenkt til å være med på fjelltur på lørdag kan du begrense deg til inneklær og vanlige klær ute.

Bekledning

Regntøy (jakke og bukse)

Tynn vindjakke og turbukse (med god fukttransport)

Undertøy i ull/ullblanding + ekstra skift

Sokker med mye ull og god passform + ekstra skift

Ullgenser/jakke eller tynn dunjakke

Lue

Ullvotter eller andre vanter/votter som er varme selv når de er våte

Lette innesko/inneklær

Fjellstøvler og gjerne gamasjer

KURS

1500 for medlem. Denne turen arrangeres bare for DNT medlemmer. Bli DNT medlem her.

UTEN KURS for level 2 surfere
Pris forhandles med LaPoint. Meld deg på kurs og bli tilbakebetalt når og om avatalen går i boks.

Prisen dekker overnatting, transport, middag og turlederkostnader.

Aldersgruppen for denne turen er fra 16 til 30 år.
Påmeldingsfrist er 26. april.

Andre spørsmål

Gjerne ta forbindelse med Lasse Mikalsen på lassemik@hotmail.com eller send oss en melding på facebook til DNT ung Lillehammer.

Surfetur til Hoddevika

Aldersgruppe: 16 - 26 år  Mellom gamle vikingplasser, sandstrender og høyreiste fjell ligger altså Hoddevik, en av verdens mest originale surfeperler som tilbyr bølger med høye fjell og tradisjonelle trehus i bakgrunnen (lapoint, 2020).  I mai reiser vi til Hoddevika for å surfe og kjenne på kystens flotte friluftsliv. Her har du muligheten til å ...