Stemningstur til Lerbersetra

Fellestur

Dato
4. desember kl. 14:00 - 15:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Arrangør
Barnas Turlag Ringerike
Turområde
Holleia, Vikerfjell og Vassfaret (se kart)
Turkode
Barnas Turlag

Vi gjentar fjorårets nydelige stemningtur til Lerbersgetra på Holleia. Arrangemnetet varer fra klokken 1400 - ca. 1530. Pluss turen inn og ut som totalt er på 3 km fra P-plass ved Engelen.

Hvor: Fra Hønefoss kjører dere mot Tyristrand, men tar av opp mot Aklangen ved Stranden skole på Ask. Her fra er det ca. 4 km på bomveg til Aklangen, dere kjører forbi Aklangen og litt videre til liten parkering ved Engelen. Se etter Barnas Turlag sitt beach flagg og en liten p-lomme/p-plass på venstre hånd. Stien går inn til høyre ca 50 meter nedenfor. Derfra er det 1,5 km å gå inn til Lerbergsetra på fin sti. Vi merker med merkebånd (rød sløyfer for anledningen) og hyggelige julespørsmål (husk at svarene finner dere allerede på neste post). Dere går selv den koselige turen inn. Vel inne ved Lerbergsetra venter Barnas Turlag med bål, gløgg og pepperkaker. Ta med egen turkopp! Vil dere grille noe over bålet må dere ha med det selv.

Fint om dere ankommer Lerbergsetra omkring 14.-1430, så får vi litt tid før det skumrer.

Straks det begynner å mørkne (ca. 1530 blir det mørkt) går vi ut igjen i samlet flokk. Det kan være lurt å ha hodelykt hvis man ikke skulle rekke frem til bilene før det er ordentlig mørkt. Men det holder jo gjerne hvis noen har lykt. Og er vi heldige blir det hvitt og pent, og da er det uansett mye lysere.

Ta på nisselue hvis du vil. Kanskje skogsnissen tar turen hvis han ser det er mange små nissebarn rundt setra?

Velkommen til hyggelig førjulsstemning i skogen.

Passer best for: Alle barn som liker å være ute på tur

Stemningstur til Lerbersetra

Vi gjentar fjorårets nydelige stemningtur til Lerbersgetra på Holleia. Arrangemnetet varer fra klokken 1400 - ca. 1530. Pluss turen inn og ut som totalt er på 3 km fra P-plass ved ...

Kontaktinformasjon: