Kom deg ut-dagen - Holleiamarsjen

4. september kl. 11:00
Voksne, Barn, Seniorer
Barnas Turlag Ringerike, DNT Ringerike , Stranden IL
Holleia, Vikerfjell og Vassfaret (se kart)
2265

Holleiamarsjen er en fin turmarsj på fine stier for store og små fra Aklangen til Lerbergsetra. Marsjen har lang historie, med turer i 3 forskjellige distanser som samles på Lerbergsetra for rast og pause, Siden det er Kom deg ut-dagen blir det litt ekstra aktiviteter inne ved Lerbergsetra.

Fra Hønefoss kjører dere mot Tyristrand, men tar av opp mot Aklangen ved Stranden skole på Ask. Her fra er det ca. 4 km på bomveg til der dere parkererer (ved Aklangen) og turmarsjen starter.
Representanter fra Stranden I.L og DNT vil stå ved Aklangen og ønske velkommen. Husk å betale i bommen, ellers er turmarsjen gratis.
Se etter DNTs beachflagg.

Dere velger selv hvilken løype dere skal gå gå. Lang og mellomlang løype starter begge på Aklangen og er hendholdsvis 8 og 6 km tur/retur Lerbergsetra.
De som skal gå kort løype/miniløypa kjører litt lenger og parkerer ved Engelen. Derfra er det 3 å gå tur/retur Lerbergsetra (1,5 km en vei).

Alle tre løyper er nymerket sommeren 2020 av Ask Utvikling, men vi merker også med DNTs merkebånd noen steder. Husk at Ask Utvikling bruker hvit merking som er idrettslaget farge (DNT bruker blå). I tillegg vil det være morsomme spørsmål underveis i løypene med fasit på Lerbergsetra.

Vel fremme på Lerbergsetra blir det kake- og kaffesalg som idrettslaget står for. Ellers må man ha med til egen lunsj/picknik. Det blir noen småaktiviteter på den koselige vollen på Lerbergsetra, ta gjerne med fiskestanga hvis du ønsker å prøve lykken i vannet.

Hjem igjen går dere selv, men vi sørger for at vi er sist ut av vollen på Lerbergsetra.

Start er mellom 1100 og 1130 fra Aklangen. Dere starter når dere selv vil i dette tidsrommet.

Arrangementet er gratis, men dere må betale i bommen på Aklangveien (kan betale med Vipps).
Bli med på høstens vakre eventyr!

Passer best for: Alle

Kom deg ut-dagen - Holleiamarsjen

Stranden Idrettslag på Ask og Barnas Turlag Ringerike inviterer til Holleiamarsjen 2022. I år legger vi Holleiamarsjen til Kom deg ut-dagen. Holleiamarsjen er en fin turmarsj på fine stier for store ...