AKTIV: Kveldstur i Hof

Fellestur

Dato
9. juni kl. 18:00 - 20:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, #Aktiv, Aktiv
Arrangører
DNT Aktiv Tønsberg og Omegn, DNT Tønsberg og Omegn
Dette arrangementet er over!

Torsdag 9. juni kl. 18:00 - Hof.

Dette er en tur i godt tempo hvor vi skal bli litt svett på ryggen. Vi gjør ett stopp underveis for påfyll av litt energi.

Vi skal gå opp til det idylliske Rundtjernet og videre på blåmerka stier og veier til Sundbyfoss. Her tar vi en stopp på en ås med utsikt til vassdraget mellom Hillestad og Eidsfoss. Videre inn i lysløypa til Hof IL før vi går over på stien som runder østover ned til gården Gjelstad og over i skauen igjen og Rundtjernåsen. Deretter tilbake til utgangspunktet. 2 1/2 time ca.

Fra Tønsbergområdet kjører du fv 35 forbi Revetal, Svinevoll, Bakstevold og til Barkost. Ta til venstre (vestover) og følg skilting mot «Trappespesialisten». Først 1,6 km til krysset Gjøgri og så til venstre igjen på Langeliveien ca 1 km. Jeg står i veikanten og viser deg hvor du kan parkere.

Kartlenke: https://goo.gl/maps/m3PeNb3gXyxr3Eo27

Turleder: Gro Eia, tlf.: 994 53 519

Velkommen med på tur med DNT Aktiv Tønsberg og Omegn!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

AKTIV er turgruppa for deg som er for gammel for DNT ung og for sprek til Seniorgruppen. Det er lagt opp til kveldsturer på 2-3 timer i passe høyt tempo og lite pauser. Man skal bli varm på ryggen! Noen søndager tar vi en lengre tur på 5-7 timer i variert terreng, både på og utenfor sti.

Kontaktinformasjon:

  • DNT Aktiv Tønsberg og Omegn
  • Tlf. 33 31 58 26 (Tursenteret)
  • E-post: tonsberg@dnt.no

Turleder:

  • Gro Eia