Uglabekkstien, Øvre Byåsen til Ilsvikøra*

19. mai kl. 10:00
Seniorer
Veteranan i Trondhjems Turistforening, Trondhjems Turistforening
Dette arrangementet er over!

Oppmøte: Hallset bussholdeplass (buss 3), buss med ankomst seinest kl 10:00.
Kan eventuelt møte ved Selsbakk stasjon, der gangvegen fra Hallset munnet ut i Selsbakkvegen – turleder må i så fall få beskjed.
Turen ledes av: Eirik Lien 926 81 369.

Fra Hallset går vi gangvegen ned til Selsbakk stasjon og så Uglabekkstien til dammen ved Kyvatnet. Derfra på sti rundt sør- og vestsida av Kyvatnet til turvegen tar av gjennom skogen til boligstrøket nedenfor Torshaug. Gjennom boligstrøk til sørsida av Theisendammen. Langs østsida av dammen til utløpet. Følger derfra turvegen i Ilabekkdalen langs Ilabekken ned til Ilsvikøra. Slak sti og god turveg opp til Kyvatnet, lett terreng, noe gjennom boligstrøk. Derfra skogssti langs vatnet, med noen våte partier. Så turveg, grusveg og noen kortere asfaltstrekninger. Fra Theisendammen og ned til Ilsvikøra på tilrettelagt turveg, inkludert en del trapper. I alt 10-11 km.