Årsmøte DNT ung Bodø

Dette arrangementet er over!

Vi har den glede å invitere både DNT medlemmer og ikke-medlemmer til Årsmøte for DNT Ung Bodø! Møtet avholdes tirsdag 15.februar kl 18-20:30 i Storgata 54, der BUA Bodø og Røde Kors sin bruktbutikk holder til. Vi serverer pizza, brus og kaffe.

Kanskje er du nysgjerrig på hva DNT Ung i Bodø driver med? Kanskje kan du tenke deg å bli med på å arrangere turer?

På møtet vil vi gi informasjon om hva DNT Ung er, og det vil bli rikelig med tid til å skravle om turer, turområder, kanskje planlegge noen turer og bare bli kjent med andre turglade folk! Vi skal velge nytt styre, så her kan du få muligheten til å påvirke hva DNT Ung Bodø skal gjøre det neste året.

Saker som ønskes behandlet må sendes til styret (mikkelkrogstad@gmail.com) innen 1. februar 2022.

Vi er så heldige som har fått Melissa Brandner til å holde et foredrag der hun forteller om sine eventyr med frikjøring i spektakulær nord-norsk natur.

Litt om Melissa:

Melissa Brandner flyttet til Svalbard for å studere i 2013 og kom 2 år senere til Bodø for å ta sin doktorgrad i marinebiologi. I tillegg til skolen trives hun veldig godt ute i fjellet på brettet. Hun er nemlig en av verdens beste frikjørere! Etter videregående tok hun seg et helt friår for å kjøre snowboard og nå reiser hun rundt for å utforske mer og stå mer på brettet. Hun kjører bratte linjer og elsker fart og spenning. Melissa er full av energi og står gjerne grytidlig opp for å få kjørt mest mulig. Hun digger den norske naturen og oppdager stadig nye turmål her til lands.

I 2017 var Melissa den aller første til å kjøre snowboard ned nordsiden av Strandåtindtraversen. Hun har også vært med på å lage filmen «Through Darkness» der målet var å vise frem hvor fint det er med frikjøring i mørket i nord. Filmen ble også en skildring av hvordan mørket er for de fem hovedrollene. For Melissa var det den mentale biten som ble hennes mørke, og det var frikjøringen som fikk henne gjennom den vonde tiden.

Bli med på møtet for å høre det flotte foredraget der Melissa forteller om sin lidenskap, frikjøring på snowboard, og hvordan det har hjulpet henne gjennom en vanskelig tid.

Sjekk ut Melissa på Instagram @lissa.o

Arrangementet er helt gratis for alle mellom 13-26 år, enten du er medlem i DNT eller ikke.

Det er begrenset antall plasser og først til mølla prinsippet.

Vi håper du vil være med på årsmøtet – og vi gleder oss til å se deg!

• Mikkel Krogstad
  • Tlf. 459 52 755