KOM DEG UT DAGEN

Dette arrangementet er over!

Det arrangeres to familiedager i DNT som heter KOM DEG UT DAGEN. En dag i februar, hvor det er vinteraktivitet som gjelder. Og en dag i september hvor det er aktiviteter som er tilpasset til årstiden. 
Disse dagene er det familien som er i fokus. Ta gjerne med onkler og tanter, fettere og kusiner, bli med på morsomme dager hvor friluftslivets mangfold og gleder gjelder.
 


Søndag 6.februar skal dagen gjennomføres på Svinessaga Friluftssenter.
Smitterinstruksen er at vi holder en meters avstand til andre enn sin egen husstand. Bruk munnbind der avstand ikke lar seg gjennomføre. 

Vi gjør oppmerksom på at alle foreldre og foresatte er selv ansvarlig for sine barn. Turistforeningens rolle er som arrangør og legger til rette for aktivitet. 

Det er en gratis pølse til alle, så langt lageret rekker. 
Trenger du transport vil Frivilligsentralen kjøre gratis deg/ dere som møter opp ved togbommene i Nybyen klokka 11:00. Avtal med sjåføren Tore når dere vil fraktes hjem igjen. 
 

Turbo, barnas tur-rev kommer. Han vil lære dere Turbodansen, så gled dere. Vil du øve litt på forhånd kan dere følge denne lenken her: https://nb-no.facebook.com/turistforeningen/videos/turbodansen/323206348250653/

Når det gjelder parkering, er det fullt på Svinessaga er det muligheter for å parkere både på Lastelandet og jordet som er markert. Vi ber dere om  å følge stien langs vannet, eller gå på isen, for å komme til Friluftssenteret. Ikke gå langs Fv 305, Kodalveien, hvor det er 60 km sone. 

Vi gjøre alle oppmerksomme på at Turistforeningen legger tilrette for aktivitet på isen. Turgåer er selv ansvarlig for sikkerhet og må ta høyde for at isen er en del av naturen og kan aldri defineres som sikker. Det er kun sikre skøyteløpere eller turgåere, som ferdes på isen.

Bruk sikkerhetsutstyr som ispigger og gjerne en ryggsekk som gir oppdrift, om en skulle være uheldig å gå under/gjennom isen. Husk at isen er mest utrygg i sivkanter og langs land. Hold alltid barn under oppsikt. 

Du kan følge med på siden til NaturIs sin FB https://www.facebook.com/groups/1443910929028360

VELKOMMEN til Kom Deg Ut dagen 🤩 

 

Kontaktinformasjon: