Friluftstrimmen i Tøyenparken

DNT senior Oslo, DNT Oslo og Omegn
Oslomarka (se kart)
Friluftstrimmen
Dette arrangementet er over!

Kom i form med Friluftstrimmen i Tøyenparken! Her vil du kunne møte andre turglade mennesker samtidig som du får trent hele kroppen. Dette er et gratis tilbud. Ta med en venn, en nabo eller kom alene. (Våre DNT-verter møter deg og serverer kaffe/te etter treningen).

Om Friluftstrimmen

Trimtilbudet har fokus på styrke- og balansetrening som øker evnen til å gå tur i ulendt terreng. Vi trener sammen og motiverer hverandre. Alle øvelsene har forskjellige nivåer og vanskelighetsgrader, slik at helt ferske kan trene sammen med de sprekeste og alle får utbytte av treningen. Hvor tøff treningen blir - ja, det er opp til deg.

Intruktøren har lang erfaring med trening for seniorer og vil legge til rette for at du kan utføre øvelser som passer for deg.
DNT-verten møter deg og har i oppgave å fremme friluftslivets gleder og tilrettelegge for hyggelig samvær etter treningen.

Ukedag og tidspunkt: Onsdager kl. 10-11
Periode vår 2022: 12. januar - 15. juni
Påmelding: Nei, bare å møte opp!
Pris: Gratis, og du trenger ikke å være medlem
Oppmøte: NB! Nytt oppmøtested: ved statuen skrått nedenfor/sør for barnehagen (Bellevue gård barnehage).
Ta på og ta med: Treningstøy etter været, brodder, sitteplate til treningen, kopp og matpakke.

DNT Oslo og Omegn

DNT Oslo og Omegn arrangerer turer i skog og mark hele året. Se vårt aktivitetstilbud her! Mange av våre turer er et gratis tilbud og åpent for alle, men vi oppfordrer alle til å melde seg inn for å bistå oss i vårt arbeid. Her kan du møte andre turvenner, dra på tur med andre og være sosial. Bli medlem i DNT

Mer informasjon

Kontakt vårt Infosenter eller kom innom et av våre Tursenter dersom du har spørsmål om turen, kart eller om utstyr. Telefon 22 82 28 00, mandag til fredag mellom 08.30 - 15.30. E-post: info.oslo@dnt.no