Avlyst Opplev første del av Jubileumstien- Bergen på langs

11. juni kl. 11:00
12. juni kl. 17:00
Turtyper
Fellestur, Fottur, Aktivitetskortet, Jubileumstien, Telttur, Fjelltur, Aktvitetforbarn, Nærmiljø, Byfjellene
Barnas turlag Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Ta med barn eller barnabarn, og la dem inspireres av det mangfoldige natur- og kulturlandskapet Bergen har å tilby. Vi tar fatt på etappe 1 og 2 av Jubileumstien, som ble etablert av Bergen Kommune i 2020.

Stien ble etablert av Bymiljøetaten i 2020 i forbindelse med byens 950 årsjubileum. Jubileumsstien er en turtrasé som er omtrent 55 kilometer lang, og den går fra Krokeide i sør til Tellevik kai i nord. Den er delt inn i åtte etapper som hver og en utgjør fine og varierte turer i flere bydeler.

Denne helgen vil vi oppleve etappe 1 og 2, Fanafjellet og Smøråsfjellet, med innlagt overnatting ute i det fri.

Oppmøtested og tidspunkt:
Lørdag 11.juni kl.11:00 - estimert ferdig 12.juni kl. 17:00
Etappe: 1-Fanafjellet og 2-Smøråsfjellet
Tema: Orientering og Utforskning

Mat: Alle må ta med seg mat og drikke + det de trenger for å holde humøret oppe på en lengre fottur. Turleder sender ut mer info til alle påmeldte om mat og muligheter for felles tilberedning i infomail ca. 1 uke før turen.

Utstyr: Ta med varme klær til pausene og natten, liggeunderlag og sovepose. Overnatting velges selv som for eks. telt som kan barduneres, tarp, isolert jervenduk og-/eller hengekøye til natten. Hodelykt til den mørke timen er greit å ha og ta med regntøy uansett vær.
Trenger du å låne utstyr?Trenger dere utstyr til turen kan dere sjekke ut BUA for gratis utlån av sport og friluftsutstyr her.

Krav til deltakere:
Turen er lagt opp som en lavterskeltur og er tilpasset barnefamilier med et eller flere barn mellom 3-12 år som ønsker å bli bedre kjent med hva friluftslivet Bergen har å by på. Vi går turene i et rolig tempo med hyppige pauser, innslag av tema for turen og påfyll av mat og drikke. I og med at turene er lagt opp med overnatting er dette en god anledning for tilvenning av tursekk tilpasset barnas nivå. Barnas foresatte må beregne litt ekstra vekt i sekken

Pris:
Medlemspris for barn (0-12 år) kr. 60,- og voksen kr. 120,-. Ikke-medlemspris for barn (0-12 år) kr. 120,- og voksen kr. 250,-.
Prisen inkludere turledelse, fellesutstyr, og overraskelser til barna.
Ikke medlem? Les om medlemskap og meld deg inn her

Aktivitetskortet: På denne turen kan du benytte Aktivitetskortet til Bergen Kommune. Ta kontakt linn.senneset@dnt.no så hjelper jeg med påmelding.

Vilkår: Generelle villkår gjelder ved påmelding på alle turer og aktiviteter. På familieturer med Barnas Turlag er det turleders og aktivitetsledernes oppgave å legge til rette for turer og aktivitet. Foresatte har til enhver tid ansvar for sine barn.

Smittevern:  Alle deltakere på aktiviteter plikter å å følge de de regler som til enhver tid er gjeldende: Smittvernregler i Bergen

Medlemskap
Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 140,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1325,-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål?  Ring Barne- og nærmiljøansvarlig i Bergen og Hordaland Turlag på tlf 55 33 58 27 eller send epost: linn.senneset@dnt.no

• Barnas Turlag Bergen
  • Tlf. 55335810