Friluftsskolen (Innherred Turlag) Verdal

Barn, Ungdom
Arrangement, Barneleir, Friluftsskolen
DNT Nord-Trøndelag, Innherred turlag
Dette arrangementet er over!

Velkommen til Friluftsskolen!

Friluftsskolen er et ferietilbud i nærmiljøet for barn og ungdom mellom 10–13-år. Målet med tilbudet er å kunne gi deltakerne gode opplevelser ute i friluft, samtidig som det legges vekt på det sosiale med ulike oppgaver på land og i vann. Deltakerne vil få en grunnleggende innføring i friluftsliv og skal gjennom obligatoriske tema som skal legge grunnlag for varige friluftsvaner.

Obligatoriske tema på Friluftsskolen er:

• Allemannsrett og ferdselskultur
  • Kartforståelse
  • Raste- og leirplass
  • Tur eller ekspedisjon

I tillegg til de obligatoriske temaene blir det tid til mange andre morsomme aktiviteter.

Sted og nøyaktig klokkeslett blir annonsert senere.

Pris: Kr 700,- for DNT-medlem/kr 1250,- for ikke-medlem. Pris for barnemedlemskap er 135,- og ungdomsmedlemskap (13-18 år) er 220,-. Medlemskapet varer i et kalenderår. Du kan lese mer om medlemskap i DNT her

Prisen for Friluftsskolen i fem dager inkluderer frukt alle dager, opplæring i friluftsliv, diplom ved gjennomført friluftsskole og transport fra sentrum til leirstedet og retur. Det er med egne ledere som følger deltakerne hele tiden og gjennomfører aktiviteter underveis på campen.

Utstyr: Trenger du å låne utstyr? Lån gjerne utstyr på Bua Verdal

Mer informasjon sendes til de påmeldte.

Spørsmål? Send e-post til hilde.thomsen@dnt.no