Sensommertur til Støle (536)

Fellestur

Fra dato
27. august kl. 10:00
Til dato
28. august
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Topptur, Hyttetur, Fjelltur
Arrangører
Stavanger Turistforening, Voksengruppa STF
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
536

Det vakre med støle er alle inngangsportalene til man kan benytte seg av for å komme til hytta. Denne ruta er det ikke mange som har gått, og derfor kan vi nesten friste med "se nye områder" - garanti. Bli med oss fra Maudal til Støle, og så videre til Øvstabø. En overnatting.

Avreis og transport:
Detaljene for selve turen, avreise/oppmøte avtales på planleggingsmøtet.

Planleggingsmøte: 
Digitalt på teams onsdag 24. august kl. 19:30. 

Dag 1: 
Oppmøte  Avreise fra Stavanger  på lørdagsmorgen med private biler , Detaljene for selve turen, avreise/oppmøte avtales på planleggingsmøtet.
Etter at ett par biler er parkert på Øvstabø, for en kjører til Maudal for start's punktet. Opp og over  Kaldevassheian ned til Hovlandstølen, opp Austøldalen for vi ankommer Støle. Etter en flott lang dag ute, blir det godt med en god fellesmiddag, og en kjekk aften i lag.

Dag 2: 
Etter frokost og utvask drar turen ut igjen fra Støle via Jensavatne, Stora Myrvatne og ned Øvstabøbrekka hvor biler står parkert. 

Turledere:
Margaret Åsly (45272695), og Gaute Njå

Priser:
Voksen medlem/ ikke medlem: Kr 600 / kr 800. 

Hva dekker prisen:
Turledelse, overnatting og middag som lages på hytta, samt admin. Frukt, niste, tørrmat, termos, etc. må en ta med selv. Kostnad ved kjøring dekkes av passasjerene i hver bil iht fordeling på planleggingsmøtet.

Utstyr som turdeltakeren må ha med:
Se DNTs pakkeliste for sommerturer. Alle deltakerne må ha godt utstyr for ferdsel i høyfjellsterreng. Det inkluderer blant annet hodelykt med nok lysstyrke og batterikapasitet. Nødvendig utstyr avtales på planleggingsmøtet.

Krav til deltakerne: 
Turen graderes til mellom middels og krevende. Den passer for middels til erfarne turgåere; voksne og ungdom som liker høyfjellsterreng. Deltakerne må være i fysisk form til å kunne bære egen sekk samt fellesutstyr hele turen.

Vilkår for deltakelse på fellesturer: 
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

UT.no
Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Sensommertur til Støle (536)

Det vakre med støle er alle inngangsportalene til man kan benytte seg av for å komme til hytta. Denne ruta er det ikke mange som har gått, og derfor kan ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Margaret Åsly
  • Gaute Njå