Vassdalstjørn - Krossvatn - Stranddalen (523)

22. juli kl. 09:00
25. juli
Voksne, Fjellsportinteresserte
Fellestur, Fottur, Suldalsheiene, Hyttetur,
Stavanger Turistforening, Voksengruppa STF
Ryfylkeheiane (se kart)
523

Fin høgfjellstur der me utforskar nokre ruter utenom dei vanlege stiane.  Gåturen startar i Skreivasskleivane og går til Vassdalstjørn. Neste dag går me til Krossvatn i retning Vassdalsbergi før me svingar nordover.  Etter ei natt der set me kursen mot Stranddalen der me kan vente oss god oppvarting. Siste dag blir det retur til Øvre Moen.

Aldersgrense

Planleggingsmøte

Torsdag 14. juli kl. 18:00. Planleggingsmøtet blir bare digitalt på teams, og turleder vil sende ut invitasjon i forkant av møtet.

Dag 1 - Turstart

Me køyrer til Skreivasskleivane, etter å ha plassert ein hente-bil på Øvre Moen. Turen startar på nødla sti over Storsteinheia til Pøyleåna, derifrå går me på merka sti til Vassdalstjørn. Om kvelden lagar me felles middag.

Dag 2

Frå Vassdalstjørn til Krossvatn går turen via Vassdalsbergi, muligens innom Blåbergåsane og Skorpa, og til slutt via Grjotdalen før me tar kvelden på Krossvatn.

Dag 3

Turen til Stranddalen går via Breiavadet og Pjåkavassheia. Vel framme får me innlosjert oss før me kan nyte ein tre-retters middag, og blir tatt godt vare på av vertskapet

Dag 4

Etter lang og god frukost returnerer me til bil ved Øvre Moen og hentar resten av bilane før me køyrer heim.

Vi tar forbehold om at det kan bli endringer i programmet!

Viktig informasjon

Turledere: Åse Sellereite (90913753), og Olav Martin Bråtveit

Medlem i DNT / ikke medlem
1500 kr / 1900 kr

Prisen dekker
Prisen inkluderer middag, turledere og overnatting i hytter. Frokost, lunsj og snacks medbringes av den enkelte.
Vi koordinerer samkjøring i privatbiler på planleggingsmøtett.

Pakkeliste

Utstyr som deltakerne må ha med

Vi anbefaler alle å følge DNTs pakkeliste for sommerturer. Husk hodelykt med ekstra batterier!

Utstyrsutleie på Frilager
Nå kan du booke det utstyret du trenger på www.frilager.no. Husk at det er ikke er nødvendig å kjøpe nytt utstyr for alle slags aktiviteter! Tenk på miljøet og kjøp brukt, lån eller lei utstyr. Miljøvett er fett! Ta gjerne kontakt med oss hvis det er utstyr du trenger som ikke finnes på Frilager. Det pleier å ordne seg.

Krav til deltakeren
Du må være i normalt god form og være vant til å gå i fjellet. Alle bærer sekk med eget utstyr pluss litt av den felles maten.

Spesielle behov
Vi ber om at deltakere med sykdommer eller matintoleranser som kan påvirke turen gi beskjed om dette i kommentarfeltet ved påmelding.

Vilkår for deltakelse på fellesturer
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

Generell informasjon

Booking
For booking klikk på «Meld deg på!» knappen oppe til høyre på denne siden.

Spør turansvarlig
Dersom du har spørsmål for denne turen kan du ta kontakt med Torkel Berland Reinersten, på e-post torkel@stf.no.

Utstyr og kart
Trenger du utstyr eller kart til turen, anbefaler vi deg å stikke innom vårt tursenter.

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

UT.no
Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Følg oss på Facebook og Instagram