Avlyst Postjakt til Blåfjellenden med kart og kompass (811)

11. juni kl. 09:00
12. juni
Voksne, Fjellsportinteresserte
Fellestur, Fottur, Fjellsport
Stavanger Turistforening, STF Fjellsportgruppa
Ryfylkeheiane (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Tørk støv av konkurranseinstinktet og finn fram kompasset. Vi konkurrerer i små lag om å finne frem til poster og mål på vei til hytta. Det blir heder, ære og premie for vinnerlaget. Resten får mulighet for revansj neste dag. Vi vagler oss til og koser oss på Blåfjellenden i et av de flotteste områdene Ryfylkeheiene, eller søren heller, hele Norge har å by på! Hallo, har du sett panserutsikten fra stuevinduet på denne hytta?!

Planleggingsmøte

7.juni kl 19 i STFs lokaler i Olav Vs gate 18.

Dag 1 - Lørdag

Vi kjører til fjells - samkjøring avtales på planleggingsmøtet. Vi skal gå tre og tre, og gå ulike veier til målet hvor vi må lese kart og bruke kompasset for å finne poster på veien, samt løse oppgavene på postene. Vell fremme venter premie på første gruppe som kommer frem. Vi koser oss med varm hytte og god mat.

Dag 2 - Søndag

Etter frokost knekker vi i gang med returen. Da blir det bytte på rekkefølge og bytte på poster!

Vi tar forbehold om at det kan bli endringer i programmet!

Viktig informasjon

Medlem i DNT / ikke medlem
700/1000 kroner

Inkludert i prisen

Turledelse, administrasjon, overnattinger og middag. Frokost, lunsj og snacks må deltakerne ha med selv.

Pakkeliste

Lakenpose og putevar, kart og kompass. Hold av litt plass i sekken til felles proviant. Vi anbefaler ellers å følge DNTs pakkeliste sommerturer

Transport/kjøring

Kostnad ved kjøring dekkes av passasjerene i hver bil i henhold til  fordeling på planleggingsmøtet. Kostnad for privatkjøring er kr 3/km pluss eventuelle ferjer og bomavgift som deles på alle inkludert sjåføren. Skriv i kommentarfeltet dersom du har anledning til å stille med bil.

Utstyrsutleie på Frilager
Nå kan du booke det utstyret du trenger på www.frilager.no

Vilkår for deltakelse på fellesturer
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

Generell informasjon

Booking
For booking klikk på «Meld deg på!» knappen oppe til høyre på denne siden.

Spør turansvarlig
Dersom du har spørsmål for denne turen kan du ta kontakt med Tale Klingsheim, på e-post tale@stf.no.

Utstyr og kart
Trenger du utstyr eller kart til turen, anbefaler vi deg å stikke innom vårt tursenter.

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

UT.no
Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Andre arrangementer fra fjellsportgruppa