Jotunheimen

Voksne, Fjellsportinteresserte
Fellestur, Fottur, 2-Topptur, Turkatalog2022_Hyttetilhytte
Haugesund Turistforening
Dette arrangementet har allerede startet!

Bli med på en flott tur til toppen av Norge x 2 - Glittertind og Galdhøpiggen.
Vi møtes på parkeringsplassen ved Obs Haugesund fredag 12/8 kl 08:00 og kjører med leid minibuss.
Vi kjører til Spiterstulen Turisthytte og vil være framme der i god tid før vi blir servert en 3 retters middag kl 19:00.

Lørdag 13/8: Vi starter turen vår fra Spiterstulen (1111 moh) og går opp til Glittertind (2452 moh), beregnet tid på turen er 9 timer tur/retur. Etter endt gåtur kjører vi direkte med bussen en times tid videre til Juvasshytta hvor vi skal overnatte. Her serveres vi en velfortjent 3 retters middag

Søndag 14/8: Etter frokost starter turen mot Galdhøpiggen. Over Styggebrean blir vi ledet av brefører. På toppen kan det kjøpe vaffel på hytta. Retur samme vei, beregnet tid 7-8 timer tur/retur. Også denne kvelden tilbringes på Juvasshytta og vi serveres igjen en 3 retters middag.

Mandag 15/8: Etter frokost starter bussturen hjemover.  Beregnet ankomst Haugesund i 18 -tiden.

Prisen dekker: transport med buss, 3 overnattinger med 3-retters middag, frokost og niste, turledelse og administrasjon

Prisen dekker ikke: Mat under bussturene.  Bussen vil stoppe etter ca 3 timer, dere kan da kjøpe mat eller ha med medbrakt.

Ved påmelding turer i 2022:
Grunnet treghet i medlemssystemet kan du oppleve at du ikke får medlemspris om du melder deg på våre turer. Dersom det skjer tar du kontakt med oss på HT-huset for påmelding. audhild.sannes@dnt.no eller haugesund@dnt.no

Turledere: Harald Selsås  (95211114) og Heidi Stueland

Hund på tur:
Det er lovbestemt båndtvang for hund i tiden 1. april til og med 20. august.

Pakkeliste:
Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til vår pakkeliste for sommerturer.

Vilkår for deltakelse på fellesturer:
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

Utstyr og kart:
Trenger du utstyr eller kart til turen, anbefaler vi deg å besøke oss i HT-butikken på Bytunet.

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

UT.no
Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Følg oss på Facebook Haugesund Turistforening.

Turledere:

• Harald Selsås