Uteklatring med Barnas Turlag- Hatleberg/NHH

21. juni kl. 17:00
Fellestur, Fottur, Bynært, Barneklatring, Ettermiddag, Uteklatring, Instruktør
Barnas turlag Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Dette arrangementet er over!

Barnas Turlag Bergen gleder seg stor over å komme seg ut i klatreveggen til en leken ettermiddag.

Idag tar vi turen til Hatleberget (ved NHH) uteklatrefelt, med innleide instruktører. Dette stedet er bynært, barnevennlig og lavterskel. Og sikkerheten har instruktørene kontroll på.

Det trengs ingen forkunnskaper, men det er fint om foreldre har brattkort (ikke et krav)

Oppmøtested: Hatleberget studentboliger - Hatleveien ved Stemmemyren Idrettsplass
Se markør i kartet:
Oppmøtetid: Tirsdag 21.juni, kl. 17.00 - 19.30

Alder: 5-10 år

Påmelding:  Meld på barnet som skal klatre og skriv inn voksen som følger i kommentarfeltet, takk

Aktivitetskortet: På turer i Barnas Turlag kan du benytte Aktivitetskortet til Bergen Kommune. Ta kontakt linn.senneset@dnt.no så hjelper jeg med påmelding.

Utstyr: Ha på joggesko (som kan brukes til klatring hvis ikke vi har nok i rett str), ta gjerne med eget utstyr om dere har. Ellers stiller vi med alts sikkerhetutstyr, tau, sele, hjelm, klatresko (i noen str). Ha på gode klær som er lett og bevege seg i.

Mat: Ta med noe lett kveldsmat eller mellommåltid.

Pris: Barn- medlem kr 40. Barn- ikke medlem: kr 100. Begrenset med antall plasser.
Ikke medlem? Bli medlem her. Barnemedlemskap koster kun kr 140 for kalenderåret.

Generelle vilkår: Generelle villkår gjelder ved påmelding på alle turer og aktiviteter. På familieturer med Barnas Turlag er det turleders og aktivitetsledernes oppgave å legge til rette for turer og aktivitet. Foresatte har til enhver tid ansvar for sine barn

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 140,- for et helt år,-. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1325. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Ta kontakt med linn.senneset@dnt.no

• Barnas Turlag Bergen