Kveldsmattur til Fureviken i Hordnesskogen

Voksne, Barn, Seniorer
Fellestur, Fottur, Nærtur, Aktivitetskortet
Barnas turlag Bergen, Bergen og Hordaland Turlag

Pakk kveldsmaten i sekken og bli med Barnas Turlag ut på kveldsmattur.

Kveldsmatturer har vert en fin tradisjon i Barnas Turlag Bergen. Turlederne på disse turene er frivillige i Turlaget og gjør en fantastisk innsats.
I kveld går turen til Fureviken i Hordnesskogen. Turen passer godt for barn, også de som bruker vogn.

Oppmøtested: Oppmøte i enden av Hordnesvegen (snuplassen).

Oppmøtetid: Turen starter kl 17.30.

Vi starter klokken 17.30 fra parkering i Hordnesvegen. Ta med deg kveldsmat og noe godt å drikke. Vi spiser kveldsmaten og utforsker Fureviken område. Ta gjerne hov, bøtte, spade, gummistøvler og en ekstra varm genser. Kanskje det dukker opp noen krabber. Det kan  være lurt med ekstra sokker og et ekstra kleskift... og kanskje badetøy?

Mat: Ta med kveldsmat og drikke til familien din.

Utstyr: Sitteunderlag, hodelykt eller lommelykt, og klær etter været.
Trenger du å låne utstyr? Ta kontakt med Skattkammeret i Bergen

Påmelding: Turen er gratis for alle, men krever påmelding.
Aktivitetskortet: På turer i Barnas Turlag kan du benytte Aktivitetskortet til Bergen Kommune. Ta kontakt linn.senneset@dnt.no så hjelper jeg med påmelding.

Turleder: Ingrid N. Fjeldstad (tlf 93090492)

Generelle vilkår: Generelle villkår gjelder ved påmelding på alle turer og aktiviteter. På familieturer med Barnas Turlag er det turleders og aktivitetsledernes oppgave å legge til rette for turer og aktivitet. Foresatte har til enhver tid ansvar for sine barn

Smittevern: Alle deltakere på aktiviteter plikter å å følge de de regler som til enhver tid er gjeldende: Smittvernregler i Bergen

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 140,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1325-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Ta kontakt med barne og nærmiljøansvarlig på aktivitesavdelingen i Bergen og Hordaland Turlag på tlfnr. 55 33 58 27 eller Tursenteret tlf: 55 33 58 10, eller send epost: linn.senneset@dnt.no

• Barnas Turlag Bergen
  • Tlf. 55335810