Barnas Turlag med fakkeltur til Gangsåstoppen

27. desember kl. 16:00 - 18:00
Fellestur, Fottur, Gangsåstoppen, Fakkeltog
Barnas Turlag Harstad
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)

Vi fortsetter med tradisjonen og avslutter året med fakkeltur til Gangsåstoppen. Oppmøte på parkeringsplassen på Stangnes videregående skole kl. 16. Vi går i samlet flokk opp til toppen hvor vi drikker og spiser litt. Vi håper at vi får sett Harstad og Vågsfjorden i et nydelig vintervær. Barnas Turlag setter ut fakler som lyser hele veien opp. Ta gjerne med lommelykt eller hodelykt.

Turen passer for alle som kan gå og liker å være ute i vintervær.

Vel møtt til både gamle og nye medlemmer av Barnas Turlag Harstad. Er du ikke medlem, men vil være med og støtte arbeidet vi gjør, kan du melde deg inn her: https://www.dnt.no/medlem/

Turene i regi av Harstad Turlag er offentlige og åpne for alle. Det kan bli tatt bilder på turene til bruk i sosiale medier, websider eller andre medier. Hvis du ikke ønsker dette, må du selv gi beskjed til turleder og fotografen om dette.

Se Facebook-siden vår for mer info (Barnas Turlag Harstad). Eventuelle endringer eller kanselleringer annonseres der.

Barnas Turlag med fakkeltur til Gangsåstoppen