Kom deg ut dagen og Natt i naturen 2022 i Horsevika på Grytøya

3. september kl. 15:00
4. september kl. 13:00
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nattinaturen, Komdegut, Friluftslivetsuke, Barnasturlag, Telttur
Barnas Turlag Harstad, Harstad Turlag
Lofoten, Vesterålen og Hinnøya (se kart)
Barnas Turlag

Vi starter den nasjonale "Friluftslivets uke 2022" med den offisielle "Natt i naturen" 3. september og "Kom deg ut-dagen" på friluftslivets dag 4. september, begge i Horsevika nord på Grytøya. Her kan dere velge om dere vil bli med på "Natt i naturen" og overnatte sammen med Barnas Turlag fra 3-4.sept, eller bare komme til "Kom deg ut-dagen" søndag 4.sept.

Oppmøte på parkeringsplassen like ved tunnellinnslaget til Bjarkøy kl.15 3. september.

Vi prøver å være ferdig med teltrigging til kl. 18. Da lager vi felles kveldsmat rundt bålet. Turlaget ordner bål og dere tar med egen kveldsmat. Turlaget popper også popkorn til alle og spanderer marshmallows til dessert.

Søndag starter dagen med bålkos og frokost.

Kl. 11 starter Kom deg ut-dagen med aktivitetsløype. De som vil komme til denne, er hjertelig velkommen! Vi inviterer til pinnerace, vedkasting, balansering på line og statuekonkurranse. Deltakerpremie til alle barna! Etter aktivitetsløypa samles vi ved bålet og Barnas Turlag spanderer pølser på alle sammen.

For matberegning er det viktig at alle som skal delta melder seg på arrangementet via websiden. Kommenter hvor mange dere blir og om dere skal være med hele helgen eller bare på "Kom deg ut-dagen".

Pakkeliste til "Natt i naturen" kommer på facebook. De som vil ha den på sms må si ifra.

Vel møtt til både gamle og nye medlemmer av Barnas Turlag Harstad. Er du ikke medlem, men vil være med og støtte arbeidet vi gjør, kan du melde deg inn her: https://www.dnt.no/medlem/

Turene i regi av Harstad Turlag er offentlige og åpne for alle. Det kan bli tatt bilder på turene til bruk i sosiale medier, websider eller andre medier. Hvis du ikke ønsker dette, må du selv gi beskjed til turleder og fotografen om dette.

Se Facebook-siden vår for mer info (Barnas Turlag Harstad). Eventuelle endringer eller kanselleringer annonseres der.

Kom deg ut dagen og Natt i naturen 2022 i Horsevika på Grytøya

Turledere: