Trilletur: Garpetjern i Sandviken

Fellestur

Dato
17. november kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, , Trille-Bæretur, Trilletur
Arrangører
Barnas Turlag Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Dette arrangementet er over!

Trilleturene passer for nybakte mødre og fedre, i permisjon, eller foreldre ellers, som gjerne vil gå på tur med andre som har barn i vogn. Turene går til noen av Bergen sine flotteste turområder - Frisk luft, trim og sosial hygge er stikkord som passer godt!

På trilleturene kan man selvsagt også stille med bæremeis/bæresele.

Idag følger vi en av de 10 traseen til "ti på hjul i Bergen" til Garpetjern i Sandviken. Turen til idylliske Garpetjernet byr på fin natur og flott utsikt, og det er flere plasser hvor man kan raste på veien. Mesteparten av turen går på asfalt, men de siste par hundre meterne er på fast grusunderlag, med noen små ujevnheter i veien.

Ti på hjul i Bergen er 10 tilrettelagte turer for de som skal komme seg frem med og på hjul. Besøker du alle de 10 turmålene før året er omme kan du vinne fine premier.

Oppmøte: Onsdag 17. november, kl.11, parkeringen ved Sandviken Sykehus. Det går mange busser forbi Sandviken sykehus for de som ikke har bil, sjekk ut skyss.no

Trilleturleder: Sarah (tlf 94110841, kan ringes, hvis behov, på dagen i forbindelse med turen/oppmøte)

Om trilleturlederen: Det er frivillige som stiller opp som trilleturledere på disse turene, og hjelper oss med å opprettholde dette tilbudet. Hvis du er kjent i det området en trilletur er satt opp, eller ønsker å lede en trilletur, så har vi kart og forslag til trilleturruter tilgjengelige. Det er derfor en ganske enkel, og mest sosial oppgave å være trilleturleder.

Generelle vilkår: Generelle villkår gjelder ved påmelding på alle turer og aktiviteter.

Smittevern: Hold deg hjemme om du er syk. Ha god hånd og hoste hygiene. Alle deltakere på aktiviteter plikter å å følge de de regler som til enhver tid er gjeldende: Smittvernregler i Bergen  

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 140,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1320-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Ta kontakt med barne og nærmiljøansvarlig på aktivitesavdelingen i Bergen og Hordaland Turlag på tlfnr. 55 33 58 27 eller Tursenteret tlf: 55 33 58 10, eller send epost: linn.senneset@dnt.no.

Kontaktinformasjon:

  • Barnas Turlag Bergen
  • Tlf. 55335810
  • E-post: bht@dnt.no

Turleder:

  • Sarah Oddekalv