Avlyst Bli kjent tur til Trollsvann (16-26 år)

Fellestur

Fra dato
22. oktober kl. 18:00
Til dato
24. oktober kl. 15:00
Passer for
Alle
Arrangører
DNT ung Tønsberg, DNT Tønsberg og Omegn , DNT ung Holmestrand , DNT ung Horten , DNT ung Larvik , DNT ung Sandefjord
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Dette er turhelgen for deg som liker å være ute, lage bål, surre litt, og bli kjent med nye folk! 

Fredag kl. 1800 møtes vi ved parkeringen på Trollsvann. Vi går felles inn til hyttetunet (20 min å gå), før vi rigger oss til og får etablert leirbålet. Her spiser vi maten vår sammen og forteller røverhistorier utover kvelden.

Vi overnatter inne på Annekset på Trollsvann. Det er anledning til å sove ute i hengekøye/telt om man ønsker dette - men i utagngspunktet koser vi oss mye på hytta.

Lørdagen bruker vi på frokost og kaffeslabras før vi går en herlig skogstur til noen av de flotte utkikkspunktene i området. Når vi kommer tilbake er det middag, bål, og flere historier som gjelder.

Søndagen bruker vi til å pakke ned og ut av hytta, og deretter gå en finfin tur sammen. Det er også vaffelsalg på Trollsvann denne søndagen, så de som ønsker kan smake Vestfoldmarkas beste vafler! Vi regner med være tilbake på parkeringa klokken 1500.

Turen er gratis, men meld deg på via rød knapp til høyre for at vi skal vite antall. Du må trykke videre og gjennom helt til du får en bekreftelses e-post.

Pakking:

  • Varme klær
  • Sko som tåler litt vann (fjellsko eller gore-tex joggesko)
  • Regnjakke hvis utrygg værmelding
  • Mat og snacks til eget forbruk
  • Sovepose eller laken+sengetøy til inneovernatting på hytte
  • Hodelykt

Mangler du noe klær/utstyr til å gjennomføre turen? Vi samarbeider med Skattkammeret Tønsberg, som med sin BUA-ordning tilbyr alt du kan tenke deg å låne for å kunne gjennomføre ulike turer ute. Her er alt fra tursko til soveposer, liggeunderlag og kokeapparat! https://www.bua.io/skattkammeret-tonsberg/utstyr 

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Mats Thomas Arnesen