Barnebuldring på Laksevåg (4-7 år)

11. november kl. 17:00 - 18:30
Voksne, Barn
Fellestur, Fottur, Barnebuldring, Barneklatring, Barnasturlag
Barnas Turlag Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Dette arrangementet er over!

Barnas Turlag Bergen inviterer til en aktiv ettermiddag inne på Bergen Klatreklubb sin hall på Laksevåg. Buldring er den enkleste formen for klatring, men lavterskel kan være vel så spennende.

Ordet «buldring» kommer fra det engelske ordet «boulder» (stor stein), og er klatring på store steiner/lave fjellvegger eller lave innendørsvegger. Man har ikke har behov for tau, da fall dempes av en tjukkas. Buldring krever dermed ingen spesialutstyr for sikring.

Aktiviteten: Vi leker oss i veggen, i to ulike rom, som passer for barn. Vi har instruktør med oss slik at vi får gode tips og hjelp. Aktiviteten er for barna, men de voksne inviteres til å leke med :)

Påmelding: Meld på både barn og voksen som skal delta/inn i hallen

Sted: Bergen Klatresenter LaksevågJohan Berentsens vei 63

Tid: Torsdag 11.11, kl 17.00- 18.30
(ca 18.30-19.00 er det PIZZTID for de som liker det)

Alder: 4-7 år

Utstyr: Gode myke klær som en beveger seg godt i og klatresko (Klatresko kan leies på senteret for 30 kr)
Trenger du å låne utstyr? Da kan du kontakte Skattkammeret i Bergen

Pris: Meldlemspris for barn: Gratis, Meldlemspris for voksne kr 125.
Barn- Ikke medlem: kr 50, Voksen- ikke medlem kr 160.
Inkludert i prisen er inngangsbilett, instruktør og litt pizza til avslutning (eventuell drikke må en kjøpe selv).

Smittevern: Alle deltakere på aktiviteter plikter å å følge de de regler som til enhver tid er gjeldende: Smittvernregler i Bergen

Ønsker du å bli medlem i Turlaget? Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 140,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1320,-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Vilkår: generelle vilkår gjelder for alle vår aktiviteter.

Spørsmål? Ta kontakt med barne og nærmiljøansvarlig Linn på mail: linn.senneset@dnt.no

• Barnas Turlag Bergen
  • Tlf. 55335810