Familietur: Klatreparken Høyt & Lavt (5 - 12 år)

17. oktober kl. 11:00
Voksne, Barn
Barnas Turlag Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Vestlandet
Dette arrangementet er over!

Barnas Turlag Bergen tar turen til klatreparken i Fana. Med utsikt til Ulriken, Løvstakken og Rundemanen har du nå mulighet til å besøke vestlandets største klatrepark. Du får sjansen til å prøve deg på spennende klatreløyper, mange hinder og zip-lines - tør du? Bli med da vel!

Oppmøtested: Osvegen 141 ved parkering.

Oppmøtetid: Søndag 17. Oktober kl. 11:00.

Arrangementet slutter senest kl. 14:00.

Klatreparken: Alle går gjennom obligatorisk opplæring før man fortsetter ut i løypene, som er fargekodet etter vanskelighetsgrad. Løypene har en start og en avslutning. Flere av løypene starter i tårnet ved hovedbygget. Totalt 8 løyper, 115 hindre og 20 zip-liner. Løypene har krav til høyde, f.eks krever de blå og røde at man må være over 140 cm høy. Barn under 6 år må ha følge av ansvarlig voksen i grønne løyper. Barn under 12 år må ha følge av ansvarlig voksen i blå og rød løype.

Se opplæringsvideo i forkant her

Påmelding: Dette arrangementet er for barn fra 5 - 12 år, med voksen ansvarsperson. Alle som skal være med inn i parken melder seg på her. Foreldre har selv ansvar for sitt barn.
Det er viktig at du skriver høyde på deltaker i kommentarfeltet.

Egenerklæring: Alle som skal klatre i parken skal fylle ut og levere egenerklæring. Det anbefales at dette gjøres på nettet før man ankommer - da sparer du tid. Det er mulig å fylle ut ved ankomst også.

Pris: Barn medlem: gratis, voksen medlem: kr 50, barn ikke-medlem: kr 50, voksen ikke-medlem kr 100

Bekledning: Vi anbefaler treningstøy eller lett turtøy som det beste til klatring. Man blir fort varme av all aktiviteten, så kle deg med mulighet for lettelse i antrekket. Det kan være gunstig å ha med en sekk med ekstra tøy. Joggesko eller tursko med god såle er å foretrekke. Det er ikke noe problem å klatre mens det regner, ha litt lett regntøy og hansker med i sekken. Hettegensere med løse snorer anbefales ikke.

Mat: Deltakere kan ta med niste selv dersom de ønsker det. Kiosken er også åpen.

Ansvarlige voksne fra Barnas Turlag Bergen: Linn (nr. 45114885)

Vilkår: NB! Les generelle vilkår før du melder deg på, særlig hva gjelder regler for avmelding

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 140,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1320,-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Ring Barne- og nærmiljøansvarlig i Bergen og Hordaland Turlag, 55 33 58 10 eller send epost: linn.senneset@dnt.no

• Barnas Turlag Bergen
  • Tlf. 55335810